INTEGRIRANA PRECIZNOST – SPREMNA ZA BUDUĆNOST

Case IH Napredni Sustavi Poljoprivrede Advanced Farming Systems (AFS™) već više od desetljeća pomažu poljoprivrednicima u pružanju potpune kontrole nad cijelim proizvodnim ciklusom usjeva. CASE IH AFS™ alati ubrajaju sve što vam je potrebno da bi dobili ažurnu točnost do 2.5 cm, smanjenje preklapanja i smanjenje ulaznih troškova – sve zbog što boljeg potencijala usjeva.

Razine točnosti

ODABERITE RAZINU TOČNOSTI KOJA NAJBOLJE ODGOVARA VAŠIM UVJETIMA

Ugradnja GPS antene na vaš stroj otvara sustavu AFS-a mogućnost navođenja, automatskog upravljanja, kontrolu sekcija prskalice, mapiranje prinosa prilikom žetve, kao i puno toga više. Dok tipična GPS navigacija u autoindustriji sadrži točnost do 5 metara, CASE IH AFS® oprema može vam pružiti točnost od prohoda – do prohoda na 2.5 cm.

Monitori

INTERAKTIVNI – INTEGRIRANI – INTUITIVNI

Bilo da zaprimili dostavu vašeg novog CASE IH traktora ili kombajna sa tvornički instaliranim sustavom AFS®, ili želite naknadno ugraditi AFS® na vaš stroj, AFS Pro monitor sa zaslonom na dodir vam donosi ključne funkcije o kontroli stroja na dlan vaše ruke. Mi u CASE IH samo koristimo zaslone na dodir jer znamo da vi ne želite nikakve prepreke između vas i operacija koje želite nadgledati.

Navođenje i upravljanje

BUDITE TOČNI, EFIKASNI I PRODUKTIVNI SA AFS ACCUGUIDE™ TE AFS ROW GUIDE SUSTAVIMA

Unaprijedite vašu operaciju sa Case IH alatima za upravljanje i navođenje kao što je AFS AccuGuide™ za traktore i kombajne. Postignite godišnju uzastopnu točnost od 20cm pa sve do 2.5cm. Usvajanjem automatskog upravljanja, umanjit ćete preklapanja i odmaknuća, sačuvati gorivo te troškove rada, bolje upravljati sa sjemenom, gnojivom i kemijskim ulazima, pojednostaviti rad na polju, te čak nadodati sate danima u kojima je kritično što kraće izvršenje rada. AFS RowGuide™ sustav radi sa AFS AccuGuide™ sustavom u simbiozi, što pruža točno autonomno upravljanje vozilom tijekom sezone žetve da bi se umanjio umor vozača tijekom dugih napornih sati žetve.

Prijemnici

AFS KOMPONENTE OSIGURAVAJU PRODUKTIVNOST
Mogućnosti i rješenja koja utječu na poljoprivredu danas kao i u nadolazećem vremenu, znači da mi, danas, obavljamo poljoprivredu na načine kako naši djedovi nisu mogli niti zamisliti. Rješenja inovativne preciznosti kao što je Case IH AFS 372 GNSS prijemnik, te DCM-300 modem su primjer koji dostavlja intuitivnu tehnologiju na dlan vaše ruke. Case IH je obvezuje na dostavljanje tehnologije koja je vama potrebna sada i u budućnosti, da bi pridonijeli efikasnosti kroz cijeli spektar vaših operacija.

AFS Connect

Case IH AFS Connect™ sustav koristi kombinaciju GPS-a te mobilnih podataka da bi se povezao stroj sa glavnim upravljačkim sustavom putem internet preglednika. Sustav povezuje i pruža informacije o stroju kao i izvedbi rada na vaš dlan. Za zauzete voditelje obavljanja poljoprivrednih poslova, telematika vam može pomoći u organiziranju posla. Case IH stručno osoblje u lokalnoj podršci omogućuju da vaša AFS tehnologija radi glatko tako da bi vi mogli što bolje povećati vaš povrat ulaganja.

Software

AFS® DESKTOP SOFTWARE NAMIJENJEN UPRAVLJANJU INFORMACIJAMA I KONTROLI IZVOĐENJA RADA
Dizajniran da bi bio dosljedan u potrebama pri izvođenju vaših operacija, Case IH AFS® software za stolna računala nudi fleksibilnost i analitičku snagu da bi podržao sve vaše potrebe precizne poljoprivrede. Generirajte mape usjeva, mape otkosa, predispozicionirane mape za potrebe razvijanja kulture kao i mnogo više iz jedinstvenog integriranog software-skog paketa. Plus, stvarajte mape prema uzorcima iz analize tla, stvarajte i printajte izvještaje te uvezite satelitske preslike cijelih radnji koje su se izvodile na polju. Bez obzira o vašem izvoru podataka, AFS Pro 700 monitor – vaš savjetnik za usjeve, ili drugi poljoprivredni savjetnik – veoma lako možete uvesti i upravljati podatcima sa vašim AFS desktop software-om. Ovaj software podržava sve druge velike precizne sustave na tržištu kao što su: Trimble, Ag Leader, GreenStar te mnoge druge.

ISOBUS

Pojednostavite život vama i vašim zaposlenicima koristeći samo jedan AFS™ touchscreen monitor da bi kontrolirali sve ISOBUS-kompatibilne priključke. Dok sve više kompliciranih traktorskih priključaka i mehanizama za upravljanje često zahtijevaju ISOBUS joystick, naša vozila su već unaprijed pripremljena i spremna za rad s istima. Ovo vam omogućuje da s namjerom i lakoćom uspostavite vezu, odaberete tipke za korištenje funkcija hidrauličnih utičnica, kao i onih na stroju i to prema režimu i funkciji obavljanja rada.

  

Brošura