AFS Connect

Case IH AFS Connect™ sustav koristi kombinaciju GPS-a te mobilnih podataka da bi se povezao stroj sa glavnim upravljačkim sustavom putem internet preglednika. Sustav povezuje i pruža informacije o stroju kao i izvedbi rada na vaš dlan. Za zauzete voditelje obavljanja poljoprivrednih poslova, telematika vam može pomoći u organiziranju posla. Case IH stručno osoblje u lokalnoj podršci omogućuju da vaša AFS tehnologija radi glatko tako da bi vi mogli što bolje povećati vaš povrat ulaganja.

Povećajte povrat vaših investicija

Fleet management

Izvucite što više iz vaših menadžerskih sposobnosti

Pratite sve vaše strojeve preko sučelja jedinstvene web stranice. Fleet management pruža:

•Točno označavanje položaja stroja na karti
•Komuniciranje izravno iz monitora kabine bilo kojeg stroja
•Koordinirajte logistikom prema podacima stroja za pružanje što bolje organizacije po potrebama redovnog servisa, nadosipanja goriva i drugih bitnih logističkih planova
•Pregled pravovremenih izvještaja o prinosu, kalkulaciji troškova te cjelokupnog proračuna

Kompatibilan sa postojećom opremom 

Proširite svoju investiciju

AFS Connect Basic je kompatibilan sa postojećom opremom za preciznu poljoprivredu. Prema tome, vaš lokalni AFS distributer može naknadno postaviti uređaje iz programa Fleet Management na sve Case IH, kao i bilo koje druge brendove poljoprivrednih strojeva.

•AFS 600 ili 700 monitor
•Bilo koja oprema koja koristi ISO J1939 CAN protokol

Sigurnost i praćenje parametara

Zaštitite vaša ulaganja

Organizirajte redovna održavanja i smanjite ulaganja naknadnih troškova servisa koristeći AFS Connect Basic alerts *:

•Pravovremeno nadgledanje servisa pomaže vam bolje cijeniti vašu investiciju stroja
•Geo-fencing osigurava da se stroj kreće po putanji koju ste vi zadali
•Curfew management šalje upozorenje ako se stroj pokrene poslije radnog vremena

*Podržano samo regionalno

Pravovremena prijava

Nadgledajte i povećajte produktivnost u stvarnom vremenu

Sa AFS Connect Basic-om možete stvarati izvještaje prema vašem učinku, troškovima te sveukupnom dohotku. Imajući ove podatke možete brzo i efikasno donostiti odluke o reorganizaciji planova pri izvođenju rada.

AFS Connect Basic koristi ISO J1939, koji je standard u industriji, tako da bez problema prikuplja podatke o:

•Radnim satima stroja
•Lokaciji vozila

Specifikacije

AFS Connect Basis

​AFS Connect Basic nudi sposobnosti upravljanja više vozila od jednom, praćenje lokacije vozila i nadgledanje sveukupnog radnog statusa vozila. Znajući gdje je vaš traktor ili kombajn, na kojem polju i kojem dijelu toga polja – daje vam mogućnost da dostavite prikolice sa opskrbom (goriva ili repromaterijala) točno na to mjesto. Vrijeme neće ostati izgubljeno ako se mehanizacija i radna snaga drži na maksimalnoj efikasnosti. Sa AFS Connect Manager programom možete biti obaviješteni ako stroj napusti točno zadano područje. U dodatku sa sigurnosnim mjerama, ovo također vam omogućuje da izvodite operacije na željenim i zadanim područjem – posebno korisno za nadgledanje neiskusnih vozača ili unajmljenih izvođača radova.

AFS Connect Advanced

​The AFS Connect Advanced paket  ubraja sve mogućnosti i sposobnosti kao AFS Connect Basic plus različite druge korisne voditeljske i analitičke sposobnosti:

•Uspoređivanje podataka sa različitih strojeva te identificiranje područja mogućih poboljšanja gdje jedan stroj bolje odrađuje zadatak nego drugi.
•Imati podatke o rukovanju strojem pri ruci, također kao i pristup performansama i postavkama u skladu sa prijašnjim radnim periodima za iste ili slične strojeve – što pomaže neiskusnim vozačima u podizanju efikasnosti svog rada
•AFS Connect messaging daje mogućnost da vlasnici strojeva, voditelji obavljanja rada ili Case IH ovlašteni tehničari pošalju savjet izravno na zaslon stroja – tako da vozači mogu poboljšati kvalitetu rada još u pokretu.