Navođenje i upravljanje

BUDITE TOČNI, EFIKASNI I PRODUKTIVNI SA AFS ACCUGUIDE™ TE AFS ROW GUIDE SUSTAVIMA

Unaprijedite vašu operaciju sa Case IH alatima za upravljanje i navođenje kao što je AFS AccuGuide™ za traktore i kombajne. Postignite godišnju uzastopnu točnost od 20cm pa sve do 2.5cm. Usvajanjem automatskog upravljanja, umanjit ćete preklapanja i odmaknuća, sačuvati gorivo te troškove rada, bolje upravljati sa sjemenom, gnojivom i kemijskim ulazima, pojednostaviti rad na polju, te čak nadodati sate danima u kojima je kritično što kraće izvršenje rada. AFS RowGuide™ sustav radi sa AFS AccuGuide™ sustavom u simbiozi, što pruža točno autonomno upravljanje vozilom tijekom sezone žetve da bi se umanjio umor vozača tijekom dugih napornih sati žetve.

AFS AccuGuide™

AccuGuide je dizajniran zajedno sa vašim novim Case IH trakotrom ili kombajnom. Ako ste odabrali AccuGuide ready opciju, sve električne i hidraulične komponente na vašem traktoru će biti unaprijed pripremite u tvornici, u skaldu da najvećim Case IH standardima kvalitete i proizvodnje. To vam daje pouzdanost i sačuva vrijeme potrebno za ugradnju u poredbi sa naknadnom, post-proizvodnjom nadogradnjom. Ako se ipak naknadno odlučite za smanjenje troškova te za obavljanje radnji iz komfora autonomnog upravljačkog sustava, samo nadodajte AccuGuide komponente u bilo koje vrijeme (AFS monitor, navigacijski kontroler the AFS 372 prijemnik), i vaš će stroj automatski pratiti zadane linije sa 2 cm točnosti.

Uz opciju “AccuGuide Complete”, vaš novi Case IH stroj dolazi u potpunosti opremljen AccuGuide-om iz tvornice i možete u potpunosti iskoristiti preduvjet autonavođenja od dana isporuke.

AccuGuide je idealno ugrađen u poslovni koncept Case IH. AFS Pro 700 zaslon je ergonomski integriran u naslon za ruku. Svi su izbornici korisnički konfigurabilni u do 6 radnih zaslona koji prikazuju terenske karte, postavke vođenja kao i funkcije traktora i izvedbe.

AccuGuide aktivacija također se može uključiti u nizove upravljanja rukom kako bi postupak bio još praktičniji – bez potrebe za rastavljanjem Case IH MultiControllera pritisnite gumb za angažman.

AUTOPILOT™

• Drži vaš stroj i priključke na uzastopno predispozicioniranom putu • Kompatibilan sa ostalim uređajima AFS programa

Autopilot je sustav autonomnog upravljanja koji se može naknadno ugraditi na mnoge različite proizvođače i modele traktora i strojeva. Koristeći elektrohidraulični krug stroja da bi obavljao autonomne radnje, ova nadogradnja može vam znatno pridonijeti efikasnosti tijekom priprema polja, sijanja i žetve tako što vam dozvoljava točniju i konzistentniju vožnju tijekom dugih perioda iza upravljača.

EZ-PILOT™

Fokusirajte se više na performanse dok se ne stvara umor

• Savršeno integrirano rješenje • Uglađen dizajn • RTK komptibilan

EZ-Pilot™ sustav okreće volan sa integriranim električnim motorom i može se koristiti zajedno sa FM-750™ or FM-1000™ kako bi vam omogućio upravljanje bez uporabe ruku. Motor integriran u upravljačkoj ploči osigurava jasan pristup svim pločama instrumenta i bez smanjenja prostora za noge u kabini. To omogućava i neograničeno ručno upravljanje kad se pomoćno upravljanje ne uključuje. Ovo je idealan paket nadogradnje koji pruža visoku točnost po prihvatljivoj cijeni.

EZ-STEER®

Jednostavno, prenosivo upravljanje

• Podržava sve proizvođače na svim modelima strojeva • Jednostavan za ugradnju • RTK kompatibilan

Naš sustav pomoćnog upravljanja može se koristiti zajedno sa EZ-Guide® -om 250, FM-750™ ili FM-1000™. Dok vas EZ-Steer® drži u pravcu na ravnoj površini, jarcima, blatu i nasipima, možete se fokusirati na mnoge druge različite zadaće kao što je prskanje ili sijanje, što vam pridodaje kvaliteti usjeva bez stresa upravljanja traktorom. Ovaj paket je idealan za nadogradnju u kombinaciji sa sustavom navođenja sa svjetlosnom trakom.

Mehaničko navođenje reda 

Jednostavan mehanički sustav osigurava da kombajn prati red usjeva. Ista tehnologija vam oduzima napor prilikom žetve kada koristite široke hedere u kombinaciji sa povećanom brzinom košnje; više no što isti sustav povećava vaše prinose, također smanjuje umor pružajući potpuni performans prilikom žetve.

Rješenje mehaničkog upravljanja strojem funkcionira tako da dva mehanička senzora koji reagiraju na dodir određuju položaj kombajna te šalju ulazne podatke izravno u sustav upravljanja koji, opet, osigurava da kombajn slijedi red automatski čak i pri većim brzinama i u teškim uvjetima.

Cruise Cut – Lasersko navođnje

Laserski sustav osigurava da kombajn slijedi razliku između ne pokošene i one pokošene.

Sustav radi na principu da odmjerava rub stabljike (visinu između pokošene stabljike i ne pokošene) te šalje ulazne podatke sustavu upravljanja. Heder se tada pouzdano navodi uz rub odsječenih stabljika. Laser se ugrađuje u kabinu te se može usmjeriti na lijevu ili desnu stranu.

Cruise Cut koristi lasersku zraku tako da sustav radi besprijekorno u prašini te po noći. Rezultat je maksimalna efikasnost rada u polju sa značajnim smanjenjem stresa vozaču. Idealno rješenje u polju gdje više kombajna obrađuju istu površinu sa različitim širinama hedera.