Prijemnici

AFS KOMPONENTE OSIGURAVAJU PRODUKTIVNOST

Mogućnosti i rješenja koja utječu na poljoprivredu danas kao i u nadolazećem vremenu, znači da mi, danas, obavljamo poljoprivredu na načine kako naši djedovi nisu mogli niti zamisliti. Rješenja inovativne preciznosti kao što je Case IH AFS 372 GNSS prijemnik, te DCM-300 modem su primjer koji dostavlja intuitivnu tehnologiju na dlan vaše ruke. Case IH je obvezuje na dostavljanje tehnologije koja je vama potrebna sada i u budućnosti, da bi pridonijeli efikasnosti kroz cijeli spektar vaših operacija.

Odabir prijemnika

AFS 372 GNSS prijemnik

Možete li zamisliti prijemnik koji može predvidjeti vašu budućnost? AFS 372 GNSS je sve u jednom duplo-frekventni GPS/GLONASS antena i prijemnik sustav koji je spreman za budućnost uz signale koji nisu još niti dostupni!

Čak uz duplo bolju pokrivenost signalnim kanalima te praćenju satelita nego na prijašnjim modelima, AFS 372 prijemnik dostavlja visoko precizan pouzdan signal koji je uvijek dostupan i čini vas mobilnim. Gubljenje signala vas neće ugasiti ili natjerati da krećete naprijed bez navođenja ili mapiranja.

Integrirani sustav izvedbe prijemnik/antena stvara laku prenosivost AFS 372 uređaja sa stroja na stroj. Kupnjom prijemnika automatski vam se otključava GLONASS mreža na svakom nivou korekcije koja istu mrežu podržava. Nije potrebno dodatno otključavanje sustava za OmniSTAR ili RTK.

Podržane opcije signala:

•EGNOS
•OmniSTAR XP
•OmniSTAR HP
•CenterPoint RTX
•CenterPoint RTK + GLONASS

Modem/Bazne stanice

DCM-300 Modem

DCM-300 može se koristiti bilo gdje u Europi. Vanjska antena pomaže na dalje pojačati mobilnu vezu. U dodatku, njegova rigidna konstrukcija od ljevanog aluminija najbolji je pokazatelj spremnosti za rad i u najtežim poljoprivrednim uslovima. Postavljanje uređaja u funkciju je jednostavno i brzo. Konfiguracija prilikom postavljanja se automatski odrađuje preko sučelja AFS 372 GNSS recievera ili nekih drugih nadograđenih sustava.

DCM-300 kompatibilan je s nizom signala, uključujući:

•CenterPoint™ VRS™
•CenterPoint RTX™
•RTK rješenja, uključujući javne RTK mreže
•Continuously Operating Reference Station (CORS)
•Druge CMR ili CMR+ formats

AGGPS 542 GNSS Bazna stanica

Za korekcije signala do 2.5cm, razmatrajte opciju nabave 220 kanalne AgGPS 542 GNSS bazne stanice. GLONASS, te 450 ili 900 MHz RTK radio su već sadržani u njoj. Može se koristiti kao mobilna ili fiksna bazna stanica. AgGPS 542 također podržava internet vezu. Ovo vam pruža mogućnost da se spojite na svjetsku internet mrežu i preko nje odašiljete RTK korekciju putem mobilnih podataka. Ovo je veoma korisno kada radite na velikim površinama koje su odmaknute od bazne stanice, ili ako se javljaju smetnje u obliku gubitka radio signala na brdovitim terenima.