Software

AFS® ZA STOLNA RAČUNALA NAMJENJEN UPRAVLJANJU INFORMACIJAMA I KONTROLU IZVOĐENJA RADA

Dizajniran da bi bio dosljedan u potrebama pri izvođenju vaših operacija, Case IH AFS® software za stolna računala nudi fleksibilnost i analitičku snagu da bi podržao sve vaše potrebe precizne poljoprivrede. Generirajte mape usjeva, mape otkosa, predispozicionirane mape za potrebe razvijanja kulture kao i mnogo više iz jedinstvenog integriranog software-skog paketa. Plus, stvarajte mape prema uzorcima iz analize tla, stvarajte i printajte izvještaje te uvezite satelitske preslike cijelih radnji koje su se izvodile na polju. Bez obzira o vašem izvoru podataka, AFS Pro 700 monitor – vaš savjetnik za usjeve, ili drugi poljoprivredni savjetnik – veoma lako možete uvesti i upravljati podatcima sa vašim AFS desktop software-om. Ovaj software podržava sve druge velike precizne sustave na tržištu kao što su: Trimble, Ag Leader, GreenStar te mnoge druge.

Upravljanje naprednim navođenjem pomoću linija

​Sa AFS software-om možete upravljati i preuređivati sve vaše linije za navođenje. Kasnije možete ih izvoziti natrag na AFS Pro 300/700, FM-750™ ili FM-1000™ monitorom. Ovo osigurava da svi strojevi mogu biti opremljeni sa istim izvorom linija, te sa RTK korekcijom signala, ti isti strojevi mogu pronaći iste linije u točnosti do 2cm prilikom izvođenja svake radnje, i tijekom svake sezone.

Rješenje za sve

Alati za rukovanje i upravljanje vam pomažu sve sustave povezati zajedno.

Case IH AFS software software  vam dozvoljava upravljati, pregledavati i prepravljati sve podatke precizne poljoprivrede koji su sakupljeni AFS opremom, kao i drugim izvorima precizne poljoprivrede. Organizirajte sve vaše podatke samo sa jednim programom, zatim generirajte i isprintajte izvještaje, grafikone i prikaze. Dijelite mape i izvještaje sa vlasnicima zemljišta, konzultantima i drugima.

Efikasnost u polju

Stvarajte postavke za svu vašu opremu

Unošenje postavki na vašem monitoru u kabini može iziskivati previše vremena. Case IH AFS software za stolna računala čuva vam vrijeme i probleme tako što vam dopušta da stvarate kartice postavki (o uzgajivačima, vlasnicima, poljima, granicama i drugom) za svu Case IH AFS opremu kao i za većinu drugih velikih brendova poljoprivrednih strojeva. Software vam dozvoljava da stvarate, upravljate i izvozite vaše odrađene linije navođenja, te njihove spremanje za korištenje na bilo kojem stroju s kojim će se raditi na istome polju.

Mogućnost spremanja u više različitih formata

Fleksibilnost uvoza i izvoza za predlaganje i analitiku

Case IH AFS desktop software za stolna računala olakšava vam uvoz i izvoz datoteka u različitim formatima među kojima se ubraja: ESRI Shape, ASCII text, BMP, JPEG, GeoTIFF ili TIF slikovna datoteka. Ova fleksibilnost među najučestalijim formatima pojednostavljuje analizu, mapiranje, kreiranje grafikona te planiranje. Plus, možete izvoziti i prikaz kao Georeferenciranu slikovnu datoteku da bi imali odraz svih vaših podataka.