ALTERRA 1000 XT

TRAIL-TESTED PERFORMANCE
1000 XT je poznat po svome Arctic Cat izdržljivom agregatu od 951 kubika vrlo dobrih performansi i podvozjem koje omogućava odlične manevarske odlike. Uz impresivne vozne osobine, 1000 XT krasi još korisnih značajki poput električnog serva (EPS), vrhunskog ride-in ovjesa, aluminijskih naplataka, vitla nosivosti 1.360 kg te kuke. Nadalje, s jedinstvenim SpeedRack sistemom u mogućnosti ste jednostavno postaviti svoju prtljagu na prednjem i stražnjem dijelu vozila. Duramatic automatski mjenjač sa stražnjim stabilizatorima osovina i On-the-Fly prijenos sa blokadom diferencijala pridodaju impresivnom popisu standardne opreme.

ALTERRA 700 XT

VI PROTIV SVAKOG TERENA
ATV vozila služe da učine život lakšim i zabavnijim. Nova Alterra™ pruža jedinstvene mogućnost savladavanja prepreka. Uz pomoć SpeedRack II sistema s podlogom koja onemogućava klizanje, vaša će prtljaga ostati otporna na sve vanjske utjecaje poput udaraca, niskih temperature te korozije. Novi sjedeći i upravljački položaj smanjit će vaš umor tijekom dužih vožnja. Uz H1 agregat, Alterra 700 donosi i potpunu LED rasvjetu u sklopu prednjih te stražnjih svjetala. No to nije sve, uz to dolazi i stražnja kuka, vitlo nosivosti 1360 kilograma, električni servo, aluminijski naplatci te moderna kombinacija boja. Vozila sa svaku namjenu (ATV) trebala bi biti napravljena da podnesu svaku namjenu, a upravo to je razlog zašto smo proizveli model Alterra 700. Weiß Metallic

ALTERRA 500

KOMPAKTNA KLASA – NAPRAVLJENA ZA VAŠU ZABAVU
Novi dizajn sa snažnim motorom. 500 modeli su radni strojevi i zabava u jednom. Oni su lakši, svestraniji i okretniji od konkurenata. Počevši od Duramatic automatskog prijenosa, neovisnog ovjesa, On-the-Fly 2WD/4WD sustava, kuke, vitla i neuništivih naplataka od plastificiranog čelika koji omogućuju čak 27,9 centimetara visine iznad tla. Sve u svemu, mora se reći da nismo štedjeli na ovim novim i izvanrednim modelima.