Condor vučena sijačica za direktnu sjetvu

Condor vučena sijačica za direktnu sjetvu koristi pojedinačno vođene ConTeC pro-ulagače, u širinama reda od 25 cm ili 31,3 cm/33,3 cm, što je čini posebno pogodnom za upotrebu u opsežnim metodama uzgoja kao što se nalaze u suhim kontinentalnim područjima. Radnog zahvata od 12 i 15 m, i sa spremnikom za sjeme od 8.000 litara, 3-djelnom konstrukcijom i visinom rama, Condor nudi ogromnu radnu učinkovitost i rad bez zagušenja.

Detalji

AMAZONE Condor idealan stroj za rad u poljoprivrednim sustavima gdje je postojala minimalna obrada tla i direktna sjetva. Posebno u velikim obradivim područjima, gdje su vremenska i vlažna tla ograničavajući čimbenici, Condor karakterizira visoka radna stopa, preciznost i očuvanje vode. Zahtijeva nisku vučnu snagu u odnosu na svoju radnu širinu, što značajno pomaže u smanjenju financijskih troškova u tim najopsežnijim sustavima uzgoja.
Koncept stroja Condora razvijen je kako bi se zadovoljile potrebe za daljnjim smanjenjem intenziteta sjetve u širim radnim širinama veće od 9 m, s velikim razmakom redova i minimalno invazivnim položajem sjemena. Sijačica je radnog zahvata od 12 i 15 m. S iznimnim sklopivim konceptom, također je moguće da se Condor, s radne širine od 15 m, sklopi u izvanrednu transportnu širinu od samo 3 m.

Download brochure