D9 mehanička nadogradna sijačica

D9 mehanička nadogradna sijačica može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa svim aktivno pogonjenim strojevima za obradu zemljišta. S tim na umu, ove sijačice mogu biti opremljene, po izboru, bilo sa WS raonicima ili sa RoTeC Control ulagačima za sijanje.
Sijačica D9 Special, radnog zahvata 2.5 i 3 m, dizajnirana je za mala i srednja imanja. Uz prihvatljivu cijenu čak i manja imanja imaju mogućnost uživati u AMAZONE kvaliteti. To znači: Nema kompromisa oko točnosti mjerenja i ugradnji sjemena. Veličina spremnika za sjeme od 450 l pa sve do maksimalnih 850 l te ekstenziju do 400 l na 3 m D9 Special sijačici.
Sijačica D9 Super, radnog zahvata  3, 3.5 i 4 m dizajnirana je za srednja i veća imanja. Uz adaptaciju, sijačica D9 Super može imati radni zahvat od 9 i 12 m.
Sijačici D9 Super, radnog zahvata od 3 m, robusni dizajn omogućava da se poveća spremnik za sjeme od 600 l do 1,000 l.

Detalji

AMAZONE “Liftpack” sistem omogućava kombinaciju sijačica D9 Super ili D9 Special sa AMAZONE KE rotacionom drljačom i KG rotacionim gruberom u kombinaciji sa AMAZONE roller programom.
Na ovaj način priprema tla i sjetva je odrađena u jednom prolasku. Sijačica  D9 se vrlo jednostavno može otpustiti i raditi samostalno.
Da bi se smanjila podizna snagai povećao klirens, ispod ulagača prilikom transporta ili prilikom okretanja, sijačica se podiže pomoću AMAZONE “Liftpack” sistema.
Dodatna opcija: coupling dijelovi za sijačicu D9 da bi se omogućilo čvrsto prihvaćanje priključaka za obradu tla.

Brošura