Neka sniježi

Uz pomoć Husqvarna bacača snijega iznimne izvedbe možete lako premjestiti snijeg na željeno mjesto.

Suočite se s izazovom zime

Opremite se dvofaznim sustavom, funkcijom električnog pokretanja, promjenjivom brzinom i četiri gume s grubim profilima.

Bez hladnog pokretanja

Husqvarna sustav pokretanja omogućuje vam priključivanje bacača snijega marke Husqvarna na struju i pokretanje pritiskom na gumb.

Husqvarna bacači snijega

Zahvaljujući dvofaznom sustavu svrdla / rotora, funkciji električnog pokretanja motora, promjenjivoj brzini i gumama s grubim profilom uvijek ste spremni i za najteže zimske izazove – bez obzira na snježne uvjete u svom dijelu zemlje.

Ne brinite ako ne stignete odmah prionuti na posao. Dvofazni sustav ima jednako dobru izvedbu i na stvrdnutom snijegu jer ga smrvi prije ubacivanja u kućište, a potom izbacuje kroz rotor. Korištenjem promjenjive brzine vožnje održat ćete dosljednost radnog kapaciteta.

Skliski i ledeni uvjeti? Husqvarna bacači snijega opremljeni su iznimno velikim gumama s grubim profilom radi dobrog prianjanja u svim uvjetima.

Poluge i upravljački uređaji lako su dostupni. Grijane ručke, kao i električni pokretač motora, učinit će upravljanje strojem udobnim i u teškim vremenskim uvjetima.

Niske temperature često štete baterijama. Husqvarna sustav za pokretanje brine se za to umjesto vas. Priključivanjem Husqvarna bacača snijega na struju možete pritiskom na gumb jednostavno pokrenuti motor.

ZNAČAJKE

Želite pogledati pobliže? Saznajte više o proizvodu pregledom dizajna i značajki.

Električni starter

Uključite kabel u utičnicu i pokrenite motor pritiskom na gumb. Kada je motor zagrijan, lagano se pokreće ručnim sarterom.

Grijane ručke

Za komforniji rad u hladnim uvjetima.

LED svjetla

LED svjetla za jednostavan rad noću i u uvjetima smanjene vidljivosti.

X-trac, gume sa grubim profilom

X-trac, gume grubog profila za posebno dobru trakciju.