Axial-Flow 140 Serija

3 MODELA OD 312 DO 449 KS

Sve o Axial-Flow® 140 seriji odnosi se na veću produktivnost – pri radu na ravnom tlu i još više na brdima. Niti jedna minuta neće biti izgubljena u servisiranju, uz jednostavan pristup servisnim točkama na desnoj strani, te manjim i lakšim korpama koje se lako rukuje. Osim toga, Residue Management lako i brzo prebacuje od raspršivanja i slaganja slame u red, te osigurava ravnomjerno raspršivanje idealno za suvremenu poljoprivrednu praksu.

ČINE ŽETVU USPJEŠNOM

Kombajni serije Case IH Axial-Flow® 140 dizajnirani su tako da udovoljavaju zahtjevima današnjih zahtjevnih kupaca koji imaju obradiva polja srednje veličine. Produktivnost, udobnost, servisiranje i pouzdanost dosežu nove visine s poboljšanjima uvedenim u novim modelima.

Brošura

Fotografije

AXIAL-FLOW® HEDERI – DIZAJNIRANI ZA PRIKUPLJANJE SVAKOG ZRNA

Hederi Case IH najnovije generacije, dostupni u širinama do 9,3 m, dizajnirani su posebno za europske uvjete i omogućuju maksimalno iskorištavanje kapaciteta kombajna. Odaberite jedan od velike palete hedera, uključujući hedere s varijabilnim noževima, flex hedere, pick-up hedere, draper hedere i kukuruzne hedere – što god najbolje odgovara vašim poslovnim zahtjevima – i uživajte u visokim performansama uz pouzdanu i jednostavnu uslugu Case IH opreme.

SEKCIJA S ROTOROM – OPTIMIZIRANA ŽETVA SA LAGANIM PODEŠAVANJEM

Dokazani single rotor koncept pruža visoku propusnost i vrhunsko izvršavanje u svim uvjetima žetve. Lakše korpe olakšavaju prebacivanje usjeva, optimizirajući vašu žetvu. Osim toga, dizajn uskih korpi omogućuje optimizaciju konfiguraciju u skladu s uvjetima žetve i lako se mijenjaju uz jednostavan pristup rotoru.

DIZAJNIRANI DA PRIKUPE SVAKO ZRNO 

Poboljšani novom konfiguracijskom letvom za otresanje, dokazani i jednostavni koncept jednog rotora omogućuju veliku propusnost i vrhunsko izvršavanje u svim uvjetima žetve. Budući da se rotor savršeno podudara s motorom kombajna, raspoloživa snaga se koristi vrlo učinkovito. Jednako je važno: pored dosljedno visoke produktivnosti u svim usjevima i situacijama žetve, nježno izvršavanje rotora osigurava da ćete u svom spremniku imati vrhunski zrno.

ČISTO ZRNO I VISOKA PRODUKTIVNOST ČAK I NA BRDOVITOM TERENU

Axial-Flow® kombajni vodeći su u segmentu veličine sustava za čišćenje. Sa setom od 6 pužnica, postoji ravnomjerni i dosljedni protok usjeva u sustavu čišćenja, čak i kada radi na valovitim poljima. Nova opcija X Flow Cleaning System osigurava visoku propusnost i čisti uzorke na brdovitom terenu.

SUPERIORNA KVALITETA ZRNA

Axial-Flow® kombajni vodeći su u segmentu velikog ekonomičnog sustava za čišćenje. Sa setom od 5 pužnica, postoji ravnomjerni i dosljedni protok usjeva u sustavu čišćenja, čak i kada radi na valovitim poljima. Izvanredno veliko područje čišćenja donosi čiste uzorke s minimalnim gubicima i lako se nosi s visokim prinosima i na drugim zahtjevnim uvjetima žetve.

SPREMNIK ZRNA VELIKOG VOLUMENA

Naša serija 140 Axial-Flow® kombajna propušta velike količine čistog, visokokvalitetnog zrna koji idu u spremnik za zrno. Kada je vrijeme za pražnjenje, to se postiže brzo, s maksimalnom brzinom pražnjenja od 88 litara/s za 5140 i 113 litara/s za 6140 i 7140. Duljina istovarne cijevi i nova opcija za pivotirajuću istovarnu cijev omogućuju Vam držati prikolicu za zrno na ugodnoj udaljenosti od kombajna; prikolica će se ravnomjerno popuniti bez gubitaka, čak i u vjetrovitim uvjetima, a vi ćete uštedjeti više vremena istovarom u pokretu.

DOKAZAN KOMFOR

Nema kombajna jednostavnijeg ili ugodnijeg za rad od najnovijeg Case IH Axial-Flow®. Upravljačka ručica višenamjenskog pogona postavlja sve ključne funkcije kombajna u dlan vaše ruke za potpunu kontrolu. Izaberite između dvije kabine: Comfort i Luxury verziju, koja pruža udobnost za novu razinu s novom opcijom ventilacijskog kožnog sjedala. Vožnja je jednostavnija nego ikada s novim prijenosom električne brzine, a možete odabrati cestovni način rada za kretanje između polja ili terenskog moda kako biste uživali u savršenom prianjanju na mekom ili blatnom terenu i na obroncima.

IZBOR KABINA

Nema kombajna jednostavnijeg ili udobnijeg za upravljanje od najnovijeg Case IH 140 serije Axial-Flow®. Upravljačka ručica višenamjenskog pogona postavlja sve ključne funkcije kombajna u dlan vaše ruke za potpunu kontrolu. Naredbe su grupirane i raspoređene u najergoničnijem i logičkom rasporedu od prednjeg do stražnje strane na desnoj konzoli koja je integrirana u naslon za ruku sjedala. To omogućava jednostavnu kontrolu svih funkcija kombajna, uključujući operacije istovarne cijevi, te vam pomaže da provedete dugačke i produktivne dane u poljima.

VODIMO BRIGU O UČINKU I TROŠKOVIMA

Case IH Advanced Farming Systems (AFS ™) daju važne podatke za vaše odluke u upravljanju – od uzgoja usjeva do minimiziranja troškova. Automatski upravljački sustav AFS AccuGuide GPS upravlja kombajnom automatski. Visoka preciznost – do razine preciznosti od 2,5 cm koja praktički eliminira preklapanja, čime se smanjuje trošak unosa i optimizira vašu učinkovitost. S telematičkim sustavima tvrtke Case IH možete povezati mogućnosti snimanja kombajna na računalima i računalo za farmu putem bežične komunikacijske tehnologije za razmjenu podataka o strojevima, agronomiji i radnom mjestu u stvarnom vremenu. Iskoristite svoju opremu, vrijeme i resurse – uz Case IH Advanced Farming Systems!

X-FLOW SISTEM ČIŠĆENJA

S opcijski dostupnim sustavom za čišćenje X-Flow, koji se automatski može omogućiti ili onemogućiti, prema potrebi, novi modeli serije 140 Axial-Flow mogu nadoknaditi stupnjeve nagiba do 20 posto bez intervencije vozača. Ovo i mnoštvo drugih inovacija omogućuju još učinkovitiji kombajn i apsolutno minimalan gubitak zrna uz velik kapacitet performansi kombajna.