Axial-Flow 240 Serija

3 MODELA OD 498 DO 634 KS

Kombajni serije Case IH Axial-Flow® 240 su stručnjaci visokih performansi za europska polja. Izgrađen za izazove povezane s klimatskim promjenama, visokim prinosima usjeva i potrebom da postanu sve učinkovitije, kombajni Case IH Axial-Flow ® ponovno mijenjaju krajolik tehnologije žetve. Njihovom povećanom snagom i poboljšanom tehnologijom izvršavanja, novi Axial-Flow® modeli pružaju rješenja za današnje i buduće izazove.

POŽANJITE SVOJ USPJEH

Kombajni Case IH 240 serije izrađuju se za najveće farme, najveće izvođače, najzahtjevnije vlasnike i korisnike i najveće prinose. Razvijeni su i izgrađeni za najniže operativne troškove i najveću pouzdanost – iz dana u dan, iz sezone u sezonu. Njihovo srce je dokazana tehnologija jednostrukog rotora Axial-Flow®, pružajući sve prednosti povezane s ovim konceptom kao što su temeljito izvršavanje, minimalni gubici i izvrsna kvaliteta zrna zbog najnježnijeg rukovanja zrnom.

Fotografije

Brošura

IZBJEGNITE GUBITAK ZRNA SA AXIAL-FLOW® HEDEROM

240 serija kombajna se s najnovijom generacijom hedera Case IH koji su dostupni u širinama do 12,5 m. Ova su zaglavlja dizajnirana posebno za europske uvjete i omogućuju vam da iskoristite najviše od kapaciteta kombajna. Odaberite širok raspon hedera kao što su flex hederi, pick-up hederi, drapera hederi ili kukuruzni hederi – što god najbolje odgovara vašem poslovanju – i optimalno iskoristite mogućnosti svoje Case IH opreme.

POJAČAN ROTOR ZA EUROPSKE UVJETE

Za nove kombajne serije 240, dobro dokazani i jednostavni pojedinačni rotor poboljšan je novom konfiguracijskom letvom za otresanje kako bi se omogućilo veće propusnost i kvalitetno izvršavanje, posebno pod visokim europskim uvjetima. Novi rotor optimizira produktivnost u svim usjevima i svim uvjetima žetve. Blago proces izvršavanja osigurava da svako zrno uđe u spremnik za zrno u najboljem stanju.

KVALITETA ZRNA JE BITNA

Kombajni serije Axial-Flow® 240 dizajnirani su za stavljanje velikih količina čistog, neoštećenog zrna u spremnik. Sustav čišćenja  Case IH Cross Flow je dizajniran za povećanje kvalitete zrna i smanjenje gubitaka zrna radi veće produktivnosti i veće profitabilnosti. Cross Flow sada se samonivelira na svim 240 kombajnima i kompenzira padove do 12% za još veću učinkovitost.

ŠTEDI VRIJEME NA VELIKIM POLJIMA ISTOVAROM U POKRETU

S kombajnima Axial-Flow® 240 serije možete staviti velike količine čistog, neoštećenog zrna u spremnik za zrno. Novi modeli 8240 i 9240 nude veći spremnik za zrno nego ikad, sa zapanjujućim kapacitetom od 14.400 litara, tako da nećete prečesto prazniti, čak i kada radite s velikim hederima! Međutim, kad je spremnik pun, može se brzo isprazniti, s maksimalnom brzinom od 144 litara/s za 8240 i 156 litara/s za modele 9240. Duljina istovarne cijevi omogućava udobnu udaljenost između prikolice i kombajna ako želite uštedjeti vrijeme dok se istovara u pokretu i prikladna je za 12 m kontrolirani sistem prometa.

NAJBOLJI POČETAK ZA SLJEDEĆU SEZONU

Bez obzira na to prethodi li konvencionalnoj ili direktnoj sjetvi uz strnište, fino rasječena, ravnomjerno raspršena slama osigurava najbolji početak za sljedeći usjev, potpomaže razgradnji i ubrzava prirodne procese razgradnje. Case IH sječke slame pružaju upravo to: odabrati standardni Magnacut sustav za rezanje i raspršivanje za visoku kvalitetu upravljanja ostacima ili sustav za rezanje X-tra za zahtjevne uvjete.

POVEĆANA TRAKCIJA, USKI TRANSPORT

U usporedbi s kotačima, opcija sa prednjim gusjenicama na kombajnu Axial-Flow® omogućava veću vuču i snagu za učinkovitu zaštitu tla, a istodobno osigurava transportnu širinu od samo 3,5 m sa gusjenicama od 610 mm. Ovisno o vašim zahtjevima u pogledu udobnosti pogona i pritiska na tlo, možete birati između standardnih ili suspendiranih opcija gusjenica.

TIH, MIRAN, KOMFORAN

Naši inženjeri stvorili su jedan od najtiših, najprostranijih i najudobnijih kabina na tržištu, dizajniranim za duge i profitabilne dane. Iza vrata kabine naći ćete dovoljno prostora za pohranu, s izvrsnom udobnošću, dodatno poboljšan ergonomskim izgledom, zračnim ovjesom sjedala, niskim razinama buke i neograničenim pogledima. Gumene kabine dodatno smanjuju vibracije i pružaju idealno radno okruženje za duge dane tijekom žetve. A kako bi najbolje odgovarali vašim potrebama, možete birati između Comfort ili Luxury verzije.

OPTIMIZIRANI UČINAK, MINIMALNI TROŠKOVI

Case IH Advanced Farming Systems (AFS ™) prikuplja i isporučuje važne podatke za vaše odluke u upravljanju kultiviranjem usjeva i upravljanje troškovima. Pomoću AFG AccuGuide GPS upravljanog automatskog upravljanja, kombajn se automatski navodi – s točnošću do 2,5 cm, kako bi se smanjila preklapanja i smanjilo vrijeme i potrošnja goriva tijekom žetve.