Kukuruzni hederi

6, 8, 12 I 16 REDI

NOVA GENERACIJA

Kukuruzni hederi serije Case IH 4400 nude izvrsnu sposobnost branja kukuruza povećavajući uštedu zrna u svim okolnostima. Štoviše, oni nude nenadmašnu lakoću servisiranja kako bi bili sigurni da su spremni za rad u bilo koje vrijeme, i izvrsni su u svim uvjetima žetve. Razdjeljivači su ključni za podizanje usjeva ili odvojene zapetljane klipove kukuruza. Imaju značajan utjecaj na rezultat žetve. Uski, fini profil i savijeniji kut razdjeljivača serije 4400 jamče podizanje kukuruza s minimalnim gubitkom. Dodatna spiralna gusjenica za usjeve osigurava da se sav kukuruz zadrži na kraju hedera, zbog smanjenog gubitka u uvjetima visokih ili niskih uvjeta žetve. Rezultat je produktivnost kao nikada prije. Prvo načelo dizajnerske serije 4400 hedera bilo je kako povećati uštedu zrna. Jedinstveni razdjeljivač usmjerava zrno u pužnicu, tako da se ništa ne vraća na polje.

Fotografije

Brošura

DIZAJNIRAN ZA VISOKE PRINOSE

Kukuruzni hederi 4400 dizajnirani su za rukovanje povećanim prinosima kukuruza i jačim klipovima kukuruza. Uz povećanu produktivnost kombajna Axial-Flow®, lanci s dvostrukim valjcima pokreću se u ulju, kako bi upravljali  8 i 12 i 16 rednim kukuruznim hederima. To im daje sposobnost da obrađuju pod najtežim uvjetima usjeva uz najveću pouzdanost. Jedinice reduktora su dizajnirane za izvršavanje najtežih zadataka, s glavnim kućištem mjenjača od aluminija za smanjenje težine hedera. Sve redne jedinice su zaštićene kliznom spojkom i rade u ulju u svrhu tihog rada i visoke pouzdanosti.

SPOSOBNOST SJECKANJA 

Savršeno sjeckanje je neophodno za kukuruzne stabljike, ubrzava i poboljšava njihovu razgradnju i sprječava zagađivanje štetnika stabljike od preplitanja u usjev. Sa hederima 4400, kukuruzni klipovi se spuštaju pomoću visokih brzina kotača s očvrsnutim noževima, kako bi se osiguralo pravilno prianjanje na postrojenju, te kako bi spriječilo ulazak slame u kombajn. Za svaki red dostupni su dodatni sjekači, koji sjeckaju krnji dio u blizini tla. Sjeckana slama se širi ravnomjerno preko redaka radi brze razgradnje. Sječka se može uključiti ili isključiti za svaki red kada se heder koristi u vrlo kamenitim uvjetima.

JEDNOSTAVNO SERVISIRANJE

Jednostavnost je ključna kada je riječ o servisiranju. Na hederima serije 4400 razdjelnici rednih jedinica mogu se lako otvoriti s jednom rukom, uz pomoć plinskih potpornja. Svaki heder također dolazi s alatom za otpuštanje napetosti opruge za uklanjanje lanca okupljanja. Da biste se brzo kretali s jednog polja na drugu bez napuštanja udobnosti kabine, obje linije od šest i osam redaka dostupne su u sklopivoj konfiguraciji.