Draper hederi

7,63 TO 13,72 M

NJEŽAN SA USJEVIMA

Serija draper hedera Case IH 3100 dizajnirani su tako da ne samo da odgovaraju današnjim poljima, zahtjevnijim uvjetima usjeva i promjenjivim okruženjima, nego i izazovima sutrašnjice. Draper heder 3100 je dizajniran za jednostavno rukovanje i brzo sakupljanje slame u uvjetima. Usjevi se lagano prenose preko uvlačnog poda u kombajn.

Fotografije

Brošura

ŽETVA U SVIM UVJETIMA

Izraditi heder koji može podnijeti svaki izazov s kojim se suočava na terenu nije mala stvar. Draper heder 3100 obrađuje svaki usjev u svom koraku. Vitlo podiže usjev i vodi ga preko kose, prije nego ga nježno položi na remen. Vitlo se može podesiti iz kabine kako bi pridonijelo boljem protoku mase u različitim uvjetima. Draper hederi 3100 razvijeni su s ciljem omogućavanja iskorištavanja punog kapaciteta kombajna Case IH Axial Flow, no iako se podudaraju s visokim brzinama koje se mogu postići, to nije cijena gubitaka zrna. Štedljivi remeni namijenjeni su za žetvu i zadržavaju sve žitarice. Uski razdjeljivači svode na najmanju moguću mjeru gubitak usjeva, osobito kod rezanja iz reda, dok nježne, ali hrapave trake maksimalno povećavaju propusnost i kapacitet. Dodatna gornja pužnica se može ugraditi kako bi omogućila ravnomjernu i neograničenu količinu usjeva u kombajnu pri radu u teškim uvjetima sa uljanom repicom i gustom slamom.

NENADMAŠNA POUZDANOST U KAMENIM UVJETIMA

Među najinovativnijim značajkama dizajna hedera kombajna Case IH patentirani je središnji pogon noževa, koji pogone dva fazna noža iz sredine hedera, što rezultira glatkom vožnjom bez vibracija. Za smanjenje trošenja i duži vijek trajanja, pogon noževa radi u uljnoj kupelji. Integrirana zamka za kamena prikuplja kamenje i tlo kako bi se osiguralo da kontaminacija ne može doći do spremnika za zrno i da su šanse oštećenja unutrašnjosti kombajna minimizirane.

THE PERFECT HANDLING OF BOCKAGE FROM THE CAB

Simple reversing of the belts and the auger. When combining has recommenced, side belt drive is delayed by 3-5 to ensure a smooth crop flow to the feeder.