Farmall C

7 MODELA OD 58 DO 114 KS

Traktori Case IH Farmall C definiraju svestranost, kompaktan dizajn, te motor i mjenjač koji pruža više od očekivanog. To je tajna njihove sposobnosti, da se lako prebacuju s manjeg posla u domaćinstvu jednog trenutka, na obavljanje posla u polju cijeli dan sljedećeg trenutka. Podjednako, kako kod kuće na travnjacima i stočarskim farmama, tako i specijaliziranim poduzećima za peradarstvo, povrtlarstvo ili održavanje travnjaka, Farmall C je više od svog imena.

SPREMNI ZA NAJVEĆE IZAZOVE

Ako ste bili u potrazi za sveobuhvatnijim, a mislite da manjim traktorima nedostaju specifikacije svojih težih stabilnih prijatelja, ponovno pogledajte – na Case IH Farmall C! Od jednostavnog mehaničkog do dvostupanjskog powershift i powershuttle , dostupan je širok raspon mjenjača. Ovaj mali klirens, energetski učinkovit performer kombinira najbolje kompaktne traktorske inženjerske tehnologije s naprednim tehnološkim značajkama koje ćete upoznati s većim strojevima i očekuju se od tvrtke Case IH. A sa ažuriranim značajkama, uključujući opcijski višenamjenski naslon za ruku, veći kapacitet dizanja od 4.400 kg, priključnim vratilom PTO sa 3 brzine i pripremom za utovarivač kao tvorničkom opcijom, sada je svestraniji nego ikada prije.

Fotografije

Brošura

SAVRŠENA RADNA STANICA

Široko otvaranje staklenih vrata i ulaz u punoj visini olakšavaju ulazak u kabinu s obje strane. Kontrole su logično postavljene, tako da operacija postaje instinktivna, čime je Farmall C pogodan za sve vozače. A opcijski Multicontroller stavlja funkcije kao što su shuttle, powershift i povezivanje na dohvat ruke, pružajući jednostavan rad ključnih zadataka.

ČINITE VIŠE SA MANJE

FPT 4-cilindarski common rail motor ne treba voziti po nazivnoj brzini za izvođenje operacija; on pruža punu snagu pri uštedi goriva od 1.800 o/min (55 C – 75 C) i 1.900 o/ min (85 C – 115 C). To ne samo da smanjuje potrošnju goriva u svim primjenama, nego također rezultira visokom radnom udobnošću zbog nižih razina buke i vibracija

PRAVI PRIJENOS ZA VAŠE POTREBE

Standardni mehanički prijenos nudi brzine 12 naprijed i 12 unatrag, a dostupan je i sa Powershuttle. Na raspolaganju su i četiri najbolja modela raspona s Powerclutchom i Powershuttleom, te dvostupanjski Powershift koji udvostručuje broj dostupnih brzina do 24 naprijed i 24 unatrag, plus Powerclutch i Powershuttle. U kombinaciji s Eco speed brzinom od 40kph za brzu vožnju cestom pri malim brojevima okretaja motora, rezultat je idealan za transportne radove. Za malu brzinu, mjenjač za pužne brzine je opcija.

PTO PAKETI ZA SVE POTREBE

Raspon Farmall C modela dostupan je s pet različitih opcija PTO: 540, 540/540E, 540/1000 *, 540E/1000 *  i 540/540E /1000. Svi modeli kabina opremljeni su elektro-hidrauličkim PTO, dok otvorene verzije platformi imaju mehanički.

SNAGA GDJE VAM JE POTREBNA

Farmall 55 C, 65 C i 75 C imaju MHC mehaničku kontrolu hidraulike s maksimalnim kapacitetom dizanja od 2.500 kg. Traktori Farmall 85 C, 95 C, 105 C i 115 C dolaze ili s mehaničkim ili elektronskim upravljanjem hidraulikom, i sa senzorom za položaj. Uz njihov opcijski dodatni ovjes (samo Farmall 85 C, 95 C, 105 C i 115 C), oni nude maksimalnu nosivost od 4 400 kg.

IDEALAN TRAKTOR ZA UTOVAR

Farmall C modeli dostupni su već pripremljeni za utovarivač kao tvornička opcija, jedino što morate je pretvoriti svoj traktor u učinkovit stroj za rad. Iako rade dobro s bilo kojim utovarivačem, za optimalnu produktivnost posebno su dizajnirani za uporabu s podudarnim rasponom Case IH LRZ utovarivača.