Farmall 55-75 A

3 MODELA OD 55 DO 75 KS

Za one koji zahtijevaju kompaktan i svestran traktor za sve poslove, Case IH je stvorio Farmall A. Lagan, vrlo pokretljiv i jednostavan za korištenje s niskim troškovima rada, naći ćete najbolju kombinaciju izvedbe i mudrog ulaganja. Bez obzira na zahtjeve vašeg rada, Farmall A ih može nositi s udobnim radnim okruženjem koje dugo vrijeme čini kraćim

RAZNOVRSNOST SVAKI DAN

Ekonomičan, beskompromisan na snagu i izdržljivost, novi Farmall A odlikuje motor sa učinkovitom potrošnjom goriva koji sadrži tehnologiju common rail. Dizajniran za rad od jednostavnih terenskih poslova do dvorišnih radova i utovarnih zadataka, dokazani prijenos osigurava trajnu učinkovitost i pouzdanost. Za vaš cjelodnevni rad s višestrukim zadacima, Farmall A opremljen je s izvrsnom vidljivošću, udobnošću i kontrolom kako bi vam bio produktivniji.

Fotografije

Brošura

IZVRSNA VIDLJIVOST

Četverokutna kabina s 5m2 staklenog prostora osigurava izvrsnu vidljivost prednje, stražnje i bočnih strana. Postoji čak i krovni prozor koji pomaže prilikom utovara i osigurava da stvari mogu biti podignute i spuštene iz visine.

POTPUN KOMFOR

Traktori Farmall A 55-75 opremljeni su sjedalima dizajniranim za duge radne dane, pružajući punu potporu tijelu operatera. Ventilacija, grijanje i dodatno klimatizacijski uređaji osiguravaju udobno radno okruženje bez obzira na vremenske uvjete.

ERGONOMSKI DIZAJN

Jednostavan, ergonomski dizajn i jednostavni upravljač čini Farmall 55-75 A traktorima sa kojima je zadovoljstvo raditi. Podesiv stup upravljača olakšava pronalaženje udobnog radnog položaja, dok je ploča s instrumentima lako razumljiva, a upravljački raspored na desnoj strani operatora osigurava da radovi tih traktora ubrzo postaju druga priroda.

EFIKASAN I UČINKOVIT

2,9-litreni FPT motor koji je ugrađen u traktor Farmall 55-75 A jedan je od najefikasnijih po učinkovitosti potrošnje goriva i nema potrebu za Adblue-om (DEF/AdBlue). S tehnologijom goriva common rail, proizvodi konstantnu snagu od 1.900-2.300 o/min, a maksimalni zakretni moment na 1.400 o/min, što olakšava održavanje ekonomične i učinkovite izvedbe. Ispuh se može brzo konvertirati od okomitog do vodoravnog položaja prema radnom režimu. Interval zamjene ulja je 600 sati.

MAKSIMALNA TRAKCIJA

Osnovna specifikacija za Farmall 55-75 A traktore je prednja osovina 2wd, ali svi modeli mogu biti specificirani i sa 4wd. Prijenos na modelu 2wd je 12F/12R mehanički s najvišom brzinom od 30kph, dok je standardni paket za 4wd Farmall 55-75A traktore 12F/12R mehanički mjenjač s najvećom brzinom od 40kph i mogućnost 20F/20R pužnih brzina do 100 m/h. Kao opcija, 4wd modeli također mogu biti opremljeni pomoću 12F/12R napajanja za kvačilo naprijed/natrag.

SNAŽNI ZA SVE PRIKLJUČKE

Priključak s tri točke na traktorima Farmall 55-75 A nudi kapacitet dizanja od 2.700 kg, s dodatnim pomoćnim ovjesom koji povećava do 3.000 kg opremljen sa 47 l/min protokom ulja. Opremljen s PTO standardom od 540 o/min, standardna alternativa 540/540E o/min za uštedu goriva dostupna je u opciji gdje su ključni zahtjevi za lagane zadatke i opciju 540/540E/brzine.