Farmall 85-115 A

4 MODELA OD 55 DO 114 KS

Specifikacija Farmalla A je takva da je novi korisnici,pa i početnici, mogu brzo upoznati, omogućujući Farmallu A da izvrši ulogu podrške unutar velikog poduzeća koja može imati brojne korisnike stroja. Za manje poslove, ekonomična nabavna cijena i niski troškovi poslovanja čine Farmall A mudrom investicijom koju je lako opravdati.

EFIKASAN I JEDNOSTAVAN ZA UPORABU

Farmall A traktori udovoljavaju svim najnovijim sigurnosnim standardima za zaštitu stroja, a motori ispunjavaju standarde emisije Stage IIIB kako bi osigurali čisto i sigurno radno okruženje. Dokazani dizajn prijenosa, komponente kvalitete i robusnost konstrukcije kombiniraju se kako bi se osigurala trajna učinkovitost i pouzdanost. Bez obzira na odabir, možete biti sigurni da će Farmall A imati odlične perfomanse.

Fotografije

Brošura

LAGAN PRISTUP I ODLIČAN POGLED

Tanki stupovi, velika zrcala, široki vjetrobran i pažljivo dizajnirana vrata i stakla znače da je, s Farmallom A, pogled na utovarivače i vučene ili montirane priključke među najboljima u ovom segmentu konjskih snaga. Nema potrebe da se protežete kako biste vidjeli što se događa.

ERGONOMIJA

Logički i ergonomski smještene kontrole u konzoli i poboljšani izgled koncizne instrumentacije u novoj nadzornoj ploči dio su paketa koji čini zadatke jednostavnima prilikom rada s Farmallom A. Poluge i prekidači lako se spuštaju, što čini instinktivnu radnju nakon samo kratkog vremena provedenog za upravljačem.

IZVRSNA VIDLJIVOST

“A-stup” ispušnih plinova na novoj generaciji Farmall A osigurava jasan i neometan pogled prema naprijed. Kao opcija Vision Pack može pružiti veliku vidljivost krovnog panela, dodatne stražnje radne svjetiljke, stražnje brisače i teleskopske retrovizore, čime se osigurava izvrsna vidljivost svih zadataka od operacija utovara do cestovnog prijevoza.

IZVRŠAVANJE VAŠIH OPERACIJA

Prenabijeni i hlađeni zrak motora Farmallu A pružaju pouzdanu snagu i performanse iz dana u dan. Snaga i bolja potrošnja goriva karakteriziraju FPT 4-cilindarske motore traktora ovog ranga. Jednostavna, robusni dizajn i konstrukcija Farmalla A rezultira dugim vijekom trajanja bez problema, istodobno smanjujući zahtjeve održavanja

BRZINA I SIGURNOST

Dostupna je široka paleta prijenosa, uključujući 12 x 12 mjenjač, 20 x 12 prijenos pužne brzine ili 12 x 12 powershuttle (ovisno o specifičnosti tržišta), nudeći promjenu smjera kvačila. Dostupne su brzine kretanja najviše od 30 km/h ili 40 km/h. Za dodatnu sigurnost pri zaustavljanju, prednja osovina s kočnicom je opcija na svim modelima.

POWERSHUTTLE

Ručica reverzera postavljena na stup upravljača omogućuje predvidljivo i sigurno manevriranje, posebno tijekom rada utovarivača, čišćenja dvorišta ili okretanje na kraju njive i smanjenje fizičkih napora.

HIDRAULIKA VISOKOG KAPACITETA

Sa do 3 stražnja daljinska ventila, 2 srednja pozicionirana ventila i jake stražnje poluge, Farmall A je opremljen za rukovanje svim zadacima. Određivanje dodatne hidrauličke pumpe visokog protoka može povećati hidraulični protok za 33% za brži odaziv i brži rad sa utovarivačem.

PTO BRZINE ZA MAKSIMALAN UČINAK I SVESTRANOST

540 PTO kao opciju, možete birati između 540 540E ili 540/1000 i hidraulično potpomognutog uključivanja. Oba 540E i 1000 PTO-a bolje su usklađeni s krivuljama snage i zakretnog momenta motora, potrebni su manji broj okretaja motora i time dodatno povećavaju učinkovitost potrošnje goriva. Za praktičnost, brzina rotacije PTO kardanskog izvoda prikazana je na ploči s instrumentima.

IDEALAN, KOMPAKTAN KOMUNALNI TRAKTOR

Postoje neke poljoprivredne operacije za koje su ključne osobine koje želite u traktoru zapravo najjednostavnije. Trebate stroj koji je jednostavan u dizajnu. Koji ima snage za rukovanje teškim zadacima iz dana u dan. I koji vas nikad ne razočara. Taj traktor je Case IH Farmall 50 A.