SVESTRANI TRAKTOR TIJEKOM CIJELE GODINE

Ime Farmall duboko je ukorijenjeno u povijesti Case IH, s prvim moćnim i svestranim traktorima koji nose legendarnu marku proizvedenu 1923. godine. Današnji Farmallovi traktori dijele naglasak dizajna njihovih predaka na manevriranje, kompaktne dimenzije, jednostavnost rada i izvrstan omjer snage i težine, stvarajući liniju traktora sposobnih za veliki raspon zadataka. Robusni i pouzdani, ti traktori osmišljeni su da preuzmu opće dužnosti na poljoprivrednim gospodarstvima, teške zadatke u radu na stočnim farmama i svakodnevne poljoprivredne poslove. Bez obzira na to radi li s montiranim strojevima, opremi za vuču, s utovarivačem ili s prijevoznim sredstvima, svestrani Farmall traktori opravdavaju ugled poznatog imena Farmall.

Farmall 55-75 A

3 MODELA OD 55 DO 75 KS
Za one koji zahtijevaju kompaktan i svestran traktor za sve poslove, Case IH je stvorio Farmall A. Lagan, vrlo pokretljiv i jednostavan za korištenje s niskim troškovima rada, naći ćete najbolju kombinaciju izvedbe i mudrog ulaganja. Bez obzira na zahtjeve vašeg rada, Farmall A ih može nositi s udobnim radnim okruženjem koje dugo vrijeme čini kraćim.

Farmall 85-115 A

4 MODELA OD 55 DO 114 KS
Specifikacija Farmalla A je takva da je novi korisnici, pa i početnici, mogu brzo upoznati, omogućujući Farmallu A da izvrši ulogu podrške unutar velikog poduzeća koja može imati brojne korisnike stroja. Za manje poslove, ekonomična nabavna cijena i niski troškovi poslovanja čine Farmall A mudrom investicijom koju je lako opravdati.

Farmall C

7 MODELA OD 58 TO 114 KS
Traktori Case IH Farmall C definiraju svestranost, kompaktan dizajn, te motor i mjenjač koji pruža više od očekivanog. To je tajna njihove sposobnosti, da se lako prebacuju s manjeg posla u domaćinstvu jednog trenutka, na obavljanje posla u polju cijeli dan sljedećeg trenutka. Podjednako, kako kod kuće na travnjacima i stočarskim farmama, tako i specijaliziranim poduzećima za peradarstvo, povrtlarstvo ili održavanje travnjaka, Farmall C je više od svog imena.