Farmlift

6 MODELA MAKSIMALNOG DOSEGA OD 5.7 DO 9.1 M

Dizajnirali smo i izgradili raspon teleskopskih utovarivača Farmlift kako bismo zadovoljili različite potrebe današnje poljoprivrede – od malog farmera do velikih operacija. Bez obzira na vaše potrebe, postoji Farmlift za vas. Bez obzira na model koji odaberete, znate da možete računati na vrhunsku radnu udobnost, kratko vrijeme punjenja i brzu reakciju.

MODEL ZA PODIZANJE SVAKOG TERETA

Case IH uvijek zadovoljava potrebama gotovo svih vrsta farmi, a Farmlift linija teleskopskih utovarivača nastavlja tu tradiciju. S rasponom od šest modela s kapacitetom dizanja od 2.500 do 4.200kg i maksimalnom visinom dizanja od 9.1m, Farmlift linija ima ista obilježja koja svakom Case IH stroju daje zasluženo ime – robusnost, pouzdanost i udobnost, zajedno sa snagom, brzinom i agilnošću. Postoji mnogo modela Farmlift koji odgovaraju vašim potrebama.

Fotografije

Brošura

DIZAJNIRAN ZA VAŠ KOMFOR

Radite u najboljim uvjetima sa premium kabinom i ergonomskim joystickom za brze i sigurne radove. Svi modeli Farmlift opremljeni su ekspanzivnim staklenim prostorom za optimalnu vidljivost sveukupno i prema gore. Ventilacija je standardna oprema, a klima uređaj je dostupan kao opcija na svim modelima. S novim rasvjetnim paketom 360 ° LED, noćni poslovi se čine kao da je dan.

SVA SNAGA KOJU TREBATE 

Modeli Farmlifts su dizajnirani za najnižu moguću potrošnju goriva uz najvišu razinu učinkovitosti s dokazanim i pouzdanim komponentama. U rasponu od 74 KS kompaktnog Farmlift 525, do 129 KS (maksimalna snaga 145 KS) Farmlifta 635 i 742, uvijek imate snagu koja vam je potrebna za rukovanje. Svi modeli imaju četverocilindarski motor i zadovoljavaju norme EURO STage IV emisije s Common rail tehnologijom.

MAKSIMALNA VUČA 

Komponente pogonskog sklopa savršeno se podudaraju s optimizacijom snage i učinkovitosti. To je postignuto na Farmliftu 525 s hidrostatskim prijenosom i pumpom s promjenjivom isporukom. Ostali modeli imaju 4×3 Powershift mjenjač (632, 735 & 935) i 6×3 Autoshift mjenjač za Farmlift 635 i 742. Za lakše i udobnije upravljanje, Powershuttleove naredbe sada se nalaze izravno na navigacijskoj tipki.

HIDRAULIČNA UČINKOVITOST 

Svaki model ima savršen hidraulični sustav kako bi se povećala njegova snaga i učinkovitost. Nova CCLS 140 l/min. pumpa je sada dostupna na modelima 632, 735 i 935. Model Farmlift 635 i 742 opremljeni su sa 140l/min varijabilnom klipnom pumpom sa sustavom za mjerenje opterećenja. Sve hidraulične značajke su elektro-proporcionalne i kontrolirane integriranim višenamjenskim elektronskim joystickom koji se nalazi na kraju podesivog naslona za ruke.

VISOKA SIGURNOST 

Modeli Farmlift imaju okvire za teške poslove i sustav opterećenja koji poboljšavaju sigurnost. Izvrsna stabilnost i lagano izvršenje podizanja zajamčeni su kombiniranim djelovanjem hidraulične kočnice tvrtke Farmlift i njegovim nagibom. Bez obzira na posao koji radite, utovar i istovar materijala je brz i učinkovit.

PRAVA VELIČINA ZA SVE POSLOVE

Kompaktne dimenzije jedan su od ključnih kriterija dizajna Farmlifta. Svi modeli imaju niski gravitacijski položaj za optimalnu vuču i izvanrednu agilnost. Mogućnost upravljanja s trotočnim upravljačem olakšava rad čak i u najzahtjevnijem okruženju. Uz međuosovinski razmak 3m za izvrsnu stabilnost, modeli Farmlift 632, 635, 735, 742 i 935 nude širok radijus okretanja od 3,91 m.

JEDNOSTAVNO SERVISIRANJE 

Teleskopski utovarivač Farmlift dizajniran je i izgrađen za rad za dugačke dana. Da bismo osigurali njegovu maksimalnu pouzdanost, servisiranje smo učinili brzim i jednostavnim. Dugi servisni intervali od 500 sati između promjena ulja omogućavaju vam da radite duže.