Flex hederi

6,1 DO 10,68 M

SPECIJALIST ZA SOJU

Usjevi koji slabo i nisko rastu, kao što je soja, predstavljaju izazove tijekom žetve sami po sebi, ali s Case IH 3020 Flex hederom na prednjoj strani vašeg Axial-Flow®, imat ćete najbolji alat za taj zadatak. Za brzu žetvu s minimalnim gubicima, nema ništa što bi pariralo 3020. To je specijalist za žetvu usjeva koji rastu blizu tla, s rasponom od 15 cm, što znači da lebdi iznad kontura tla i zagrli ih kako bi sakupljali svako pojedino bez onečišćenja tla.

Fotografije

Brošura

BEZ GUBITKA ZRNA

Inženjeri Case IH-a radili su dugo i teško da svedu na minimum svaku mogućnost gubitka sjemena na hederu. Učinkovita izvedba polica za poliranje usjeva blago donosi najgore i zapetljane usjeve na kolut i rezač, dok pozitivno prati tlo. Postoji opcija vitla koja uključuju plastične prste, preporučene za većinu vrsta usjeva i uvjeta, ili čelični prsti, za zahtjevne radove kao što su gusti, žilavi i položeni usjevi. Zahvaljujući dizajnu vitla i nježnom zahvatu žetve, učinkovito uvlačenje i rezanje rezultira povećanjem količine i kvalitete usjeva, što je zajamčeno.

JEDNOLIKI PROTOK MASE 

Jednoliki protok mase svih žitarica zajamčen je pužnicom od nehrđajućeg čelika, dok je profil od kose do pužnice dizajniran da olakša protok usjeva. Pužnica je zaštićena kliznom spojkom i pogoni se pomoću pogonskog lanca kako bi se osigurao dug životni vijek i pozitivan protok čak i u teškim uvjetima. Lagano prenosi usjev od kose do uvlačnog kanala, te sprječava da vrijedni usjevi padnu natrag u polje.

LEBDI IZNAD ZEMLJE

Da biste slijedili konture tla što je moguće bliže i uhvatili najbolju kvalitetu usjeva bez onečišćenja tla, heder ima širok raspon podesivih elemenata. Kosa uključuje potpuno prilagodljivi ovjes koji je dizajniran da prati kontinuirano mijenjanje konture tla u najnepovoljnijim uvjetima žetve. To je ključ za punu učinkovitost berbe u svakom tipu tla, od mekog do tvrdog, suhog ili muljevitog. Kao opcija, TerraFlex – srce hedera – može se kontrolirati iz  sjedala operatera kako bi se prilagodio uvjetima polja. Stope za kopiranje terena oblikovane su da plutaju tiho na tlu, čak i na mekom tlu. Flex heder može se koristiti i u zahtjevnim načinima žetve drugih žitarica.