Žitni hederi

4,9 TO 12,5 M

RJEŠENJE ZA ŽITARICE

Naš fokus na Case IH-u uvijek je bio da napravimo kombajne koji rade u zahtjevnim uvjetima, suhoj ili vlažnoj i teškoj zelenoj slami i suhom krhkom usjevu. Dizajn žitnog hedera 3050 znači da može podnijeti sve od teških žitarica do uljane repice, bez obzira jesu li stojeći ili polegnuti usjevi. Zahvaljujući robusnom dizajnu i jednostavnoj prirodi, žitni heder 3050 je alat kombajna za žetvu.

Fotografije

Brošura

BRZA ŽETVA, MALI GUBITAK ZRNA

Dizajn žitnog hedera Case IH 3050 prilagođava se svim uvjetima da se izvuče maksimalno iz svakog polja i svakog usjeva za kvalitetnu žetvu. Uz veliku brzinu noža od 1300 okreta u minuti, hederi održavaju dosljednu kratku ili dugu visinu strništa, pri visokoj brzini. Integralni pogon kose namijenjen je za održavanje inercije noža i rezanje, što omogućuje glatko kretanje pri svim brzinama žetve. Kotač je sinkroniziran s brzinom, uz automatsku kontrolu brzine kotača, kako bi osigurao niski gubitak i vrhunsku kvalitetu.

UPRAVLJANJE SVIM UVJETIMA

Puni kapacitet žitnog hedera 3050 može se iskoristiti bez obzira na volumen slame, uz pomoć pokretnog noža koji omogućuje dugotrajnim usjevima i velikim količinama da se lako i ravnomjerno prikupe. Za kratke usjeve nož se može brzo uvući u pokretu, bez smanjenja brzine. Veliki promjer od 107 cm s izuzetnom visinom dizanja od 184 cm (približno od razine tla do sredine vitla) olakšava ograničavanje gubitaka na minimum i smanjuje omotavanje usjeva kao što su uljana repica i raž.

BEZ BRIGE OKO POLEGNUTIH USJEVA

Hederi 3050 izvrsno su opremljeni za rješavanje polegnutih usjeva. Podizači se mogu podesiti da dosegnu ispod kose kako bi se olakšalo podizanje usjev sa zemlje i poboljšao učinak rezanja bez preuzimanja kamenja ili gubitka usjeva. Podizači su dostupni za uvjete koji ih zahtijevaju, kao što su slijepljena slame ili prezreli ječam, a za okolnosti u kojima nisu potrebni mogu se pohraniti na prikladnom mjestu s desne strane hedera.