Luxxum

3 MODELA OD 100 DO 120 KS

Neke stvari čine posao toliko lakšim da se pitate kako ste ikada uspjeli bez njih. Novi Case IH Luxxum je baš takav. Uz veće mogućnosti manevriranja, veću udobnost i bolju vidljivost od bilo kojeg traktora ove veličine koji smo ikada napravili, nastavlja se naša posvećenost olakšavanju obavljanja zadataka koje zahtijevaju operateri, a čime se osigurava veća produktivnost i traktora i vozača.

TEŠKI POSLOVI NIKADA NISU BILI JEDNOSTAVNIJI

Pogledajte oko Luxxuma i vidjet ćete odmah da je to traktor napravljen za one koji zahtijevaju više. To su srednji modeli za one koji možda ne trebaju najveću konjsku snagu, ali u svakom drugom detalju zahtijevaju najbolju moguću specifikaciju.

Brošura

Fotografije

DUGI DANI SE ČINE KRAĆI

Pogledajte oko Luxxum kabine i naći ćete sve značajke koje biste očekivali u mnogo većem stroju. Po prvi put u traktoru Case IH u ovoj klasi, naši su inženjeri ugradili puni Multicontroller naslon za ruku. To znači da dobivate navigacijsku tipku Multicontroller, stavljajući više upravljačkih kontrola na dlan vaše ruke.

BRZINA ZA SVAKU SITUACIJU

Sa novim 32F/32R mjenjačem koji je standardan na svim modelima Luxxum, imate koristi od vrste automatizacije koja se obično vidi samo u mnogo većim strojevima. Ne samo da dobijete četverostupanjski powershift bez potrebe za kvačilom, nego ne postoji ni potreba za stiskanjem kvačila. Nadalje, najluksuzniji prijevoz na tržištu nadopunjuje mogućnošću programiranja odabirom brzine za naprijed/nazad.

PRVOKLASNI KOMFOR

Nove fiksne i suspendirane opcije prednje osovine znače da traktori Luxxum nude specifikaciju koja savršeno odgovara zahtjevima svakog pojedinog kupca. Bilo da vaše radno opterećenje uključuje puno putovanja na cesti ili malo, teške terenske zadatke ili lakši rad, Luxxum modeli mogu se odrediti tako da odgovaraju. Osiguravajući 80mm kretanja, sustav ovjesa prednje osovine je ista dobro dokazana izvedba koja se nalazi na traktorima Case IH Maxxum, s upravljanjem preko naprednog sustava akumulatora i regenerativnog ventila za super ugodnu vožnju i automatsko samoniveliranje.

RAD U SINERGIJI

Samo zato što su to strojevi srednje veličine to ne znači da su bez tehnologije dostupne na njihovoj većoj braći. Svi traktori Luxxum mogu se naručiti iz tvornice, a opremljeni su montažnim nosačem za monitor i konektorom ISO 11783, omogućujući im ne samo da rade s GPS sustavima, već i da rade s bilo kojom kompatibilnom opremom kojom upravlja ISOBUS.

LUXXUM PLUS UTOVARIVAČ, SAVRŠENA KOMBINACIJA

Poslovi utovara zahtijevaju od traktora puno – snage, robusnosti, agilnosti, hidrauličnih performansi. Te su osobine sastavni dijelovi dizajna Luxxum – značajke kao što su nove jače prednje osovine i hidraulični sustavi sa od 80 ili 100 litara/min znače da su ti traktori izgrađeni za rukovanje u teškoj kategoriji. S savršenim rasponom Case IH LRZ utovarivača, mogu se prebaciti do 2.540kg do visine do 3.86m, ovisno o modelu. Krajnja kontrola u udobnosti pruža hidraulični servisni joystick s funkcijom odbacivanja, koji je integriran u višestruki upravljački naslon za ruku. Zakrivljeno gornje vjetrobransko staklo, krovni prozor i reguliranje prijenosa brzine čine paket.