Magnum™ AFS Connect™ Serija

310 – 400 KS

Svaki dan poljoprivreda donosi nove izazove i mogućnosti. Bavite se poljoprivredom, izgradite svoj put i uživajte u uspješnosti poslovanja. Slobodu djelovanja po vlastitom izboru definira i novi Magnum AFS ConnectTM. Dostupan s CVXDrive ili PowerDrive prijenosom u verziji sa kotačima i Rowtrac verziji, i ukupno 8 modela.

MAGNUM™ AFS CONNECT™ SERIJA

Sloboda bavljenja poljoprivredom po vašoj mjeri

Doživite razinu povezivanja i gledanje na daljinu nikad viđenu u traktorima serije Magnum ™. To povezivanje pruža: slobodu dijeljenja informacija s preferiranim pružateljima usluga, slobodu daljinske dijagnostike i slobodu donošenja odluka zasnovanih na podacima u vezi s operacijama koje obavlja vaš Magnum ™ AFS Connect ™ traktor s bilo kojeg mjesta. Magnum ™ AFS Connect ™ vam daje slobodu bavljenja poljoprivredom onako kako vi želite.

OPCIJE MODELA

Maksimalna svestranost za sve načine bavljenja poljoprivredom  

Izaberite model sa kotačima, Rowtrac i Scraper konfiguraciju koja vam najviše odgovara.

S kotačima

• Traktori velike snage pružaju ekonomičnost potrošnje goriva, udobnost za rukovatelja i pouzdanu snagu za maksimalnu produktivnost.
• Niti jedan posao nije previše težak za Magnumovu naprednu hidrauliku i mogućnosti prijenosa. Nijedan dan nije predug, s Magnumovom udobnom kabinom projektiranom za mirnu, tihu vožnju.

Rowtrac

Svi traktori Magnum Rowtrac bit će opremljeni s opcijama gusjenica koje omogućuju maksimalnu brzinu do 40 km/h za sve širine gusjenica: 16, 18, 21, 24 i 30 inča.
• S fiksnim okvirom traktor se okreće poput tradicionalnog traktora, ali pluta poput Quadtraca.
• Sa 7 različitih postavki za usjeve, Magnum Rowtrac može se prilagoditi tako da se stane između gotovo bilo kojeg razmaka reda kako bi se smanjilo zbijanje tla bez oštećenja usjeva.
• Dostupno za Magnum 380 i 400.

AFS Connect™

Portal AFS Connect je pristup traktora Magnum AFS Connect seriji. Omogućuje vam precizno upravljanje farmom, voznim parkom i podacima s radne površine ili tableta bilo gdje. Prijavite se u AFS Connect za:

• Pogledajte trenutne terenske operacije, informacije o floti, agronomske podatke i još mnogo toga

• Podijelite odabrane agronomske podatke – do razine polja – s partnerima treće strane po vašem izboru

• Potvrdite da se vaši podaci sigurno prenose u i iz “cloud-a”

Saznajte više

Mogućnosti upravljanja na daljinu (Remote mogućnosti)

Dodana povezanost pomaže u maksimiziranju radnog vremena i zadržavanju operatora u polju putem značajki podrške dostupne na Magnum AFS Connect:

• Udaljeni prikaz zaslona omogućuje upravitelju gospodarstva ili trgovcu da upravo vidi ono što operator vidi na AFS Pro 1200 zaslonu u kabini.

• Alat za daljinsko servisiranje omogućava trgovcima da na daljinu identificiraju potrebe za održavanjem i servisom, da proaktivno utvrde koji su dijelovi potrebni, bez potrebe da posjete kupca.

• Firmware preko zraka (FOTA) omogućava trgovcima bežičnu nadogradnju operativnog softvera.

Sistem komponenti

Tri nova sistema komponenti omogućavaju vam da konfigurirate funkcionalnost precizne poljoprivrede i traktorski sustav kakav želite:

• AFS Pro 1200 LCD display: Dizajniran za intuitivnu navigaciju, naš najnoviji zaslon ima sustav protiv odsjaja za vidljivost čak i pri najvećem svjetlu. Gledanje zaslona sa udaljenosti neprimjetno povezuje operatere sa upraviteljima imanja, a mogućnost Bluetooth® spaja zaslon s mobitelom.

• New AFS Vision Pro Operativni je sustav poznat i jednostavan za korištenje. Proizvođači mogu konfigurirati svoj AFS Vision Pro operativni sustav po vlastitom izboru koristeći tehnologiju da traktor prilagodi njihovim radnim željama.

• AFS Vector Pro receiver pojednostavljuje mogućnosti korekcije navođenja, u rasponu od osnovne (WAAS i AFS 1) do srednje (AFS 2) do visoke (RTK i AFS RTK +) razine točnosti.

UVJETI RADA

Ambijent kabine iznad svega

Za potpuno redizajniranje kabine traktora AFS Connect Magnum u potpunosti je korišten pristup čistog lima u skladu s potrebama kupaca.
 ​

Multicontroller naslon za ruku

Rafinirani naslon za ruku Multicontroller ima osam kontrolnih tipki, ručicu Multicontroller s četiri tipke za programiranje i tipku za potpunu kontrolu na dohvat ruke rukovatelja.

Komfor operatera

Ažurirani styling i visokokvalitetne završne obrade pružaju luksuzan izgled i dojam, a pojačano grijanje i klimatizacija pružaju udobnost operatera tijekom cijele godine.

Skladištenje i vidljivost

Dodatni pretinac za odlaganje, više držača za čaše i brojni priključci za punjenje i prijenos podataka pridonose iskustvu rukovatelja, a teleskopski upravljač i staklena vrata bez središnjeg stupa poboljšavaju preglednost.

Kabina

Napredni poluaktivni ovjes kabine u Case IH Magnum stabilizira pokrete napred-nazad i gore-dolje. Omogućuje vam ugodnu vožnju bilo na cesti ili na neravnom terenu, smanjujući umor i povećavajući produktivnost.

Naslon za ruku

Prilagodite brzinu vožnje, brzine mjenjača i smjer i mnogo više, bez da podižete lakat. Naslon za ruku Case IH Multicontroller, s kontrolnim centrom AFS Pro 1200, stavlja 85% kontrola koje najviše koriste operateri, a da su pri dohvatu ruke.

Backlit tipke

Prebacivanje između funkcija je još jednostavnije s novim upravljačkim centrom Magnum AFS Connect. Tipke različitih veličina omogućuju mekši dodir i omogućuju vam da ih razlikujete samo dodirom.

Vidljivost

Sa staklima od 6,3 m2 u kabini, Magnum AFS Connect traktori vam daju ekskluzivno 360 stupnjeva vidnog polja, uključujući neometan pogled na priključak. Magnumova nagnuta haubica optimizira vidljivost prema naprijed.

Svjetla

Kad okolnosti zahtijevaju da radite u mraku, vidljivost neće biti problem – čak ni vanjskim redovima vaše najveće sijačice. Magnumova LED i HID svjetla olakšavaju izlazak i prilagodbu, dopunjavanje goriva ili sve što trebate bez obzira na doba dana.

Grijano i ventilirano sjedalo

Magnumovo grijano i ventilirano sjedalo od crvene kože omogućuje vam hladno i ugodno sjedalo u toplim mjesecima. Grijana funkcija opušta umorne mišiće i održava vas toplom kad padnu temperature.

MOTOR

Snaga i performans na polju

Case IH Magnum AFS Connect traktori sa 8,7L motorima kombiniraju vodeće snage u klasi s dokazanom tehnologijom emisija. Što to znači za vas? Optimalna snaga i ekonomična potrošnja motora i u najtežim uvjetima.

Pouzdan i izdržljiv

Case IH FPT motori razvijeni su i testirani u Burr Ridgeu, Illinois. Naši 8,7 L motori su prošli milijune sati na farmama širom svijeta, testirani na terenu i dokazani u uvjetima s kojima se susrećete.

Velika snaga za teške poslove

Case IH FPT motori postižu rast snage do 14%, pružajući potrebnu snagu kada vam treba. Također imaju i povećanje snage do 35 dodatnih konjskih snaga za održavanje brzine i produktivnosti prilikom vožnje na cestama ili korištenja PTO aplikacija.

Snažni i dokazani

Uz tehnologiju Hi-eSCR2 Case IH je posvećen nenadmašnoj ukupnoj učinkovitosti i snazi. Patentirana SCR-on-Filter tehnologija eliminira potrebu za dodatnim komponentama kao što je CEGR. Možete uživati u niskim troškovima održavanja jer sustav omogućuje 600 sati između zamjene ulja.

Opcije za vaš način rada

Magnum motori nude inovacije poput kočenja motora, koje smanjuju trošenje pogona i poboljšavaju kontrolu stroja.

MJENJAČ

Snaga koja vas stavlja u potpunu kontrolu

Današnja moćna linija Magnum traktora dizajnirana je tako da vaš posao čini lakšim i produktivnijim omogućavajući vam da pratite potrebe poljoprivrede. Uz to što ćete odabrati dva prijenosnika vodeća u industriji, možete biti sigurni da imate najučinkovitiju snagu za svoj rad.

Potpuna kontrola snage

CVXDrive prijenos vodeći u industriji dovodi do neprekidne snage na zemlju, uključuje tri raspona kako bi bio učinkovitiji i pružio više snage za teške poslove. Osim toga, uz ActiveStop, motor drži traktor na mjestu, omogućujući vam lakše pokretanje i zaustavljanje bez korištenja kvačila ili kočnice.

Jednostavan rad

Jednostavno pomicanjem poluge idite od nule do 40 ili 50 km/h. CVXDrive automatski odabire najbolji raspon prijenosa za željenu brzinu ili opterećenje, eliminirajući potrebu za kvačenjem i prebacivanjem.

Maksimalna učinkovitost goriva

CVXDrive automatski odabire kombinaciju broja okretaja motora i pogonskog sklopa koji štedi gorivo kako bi uštedjeli gorivo i smanjili troškove.

Ultra glatko prebacivanje & prijenos snage

Dokazan prijenos snage PowerDrive s 18, 19 i 21 stupnjeva nudi ultra glatko prebacivanje i prijenos snage za polje ili cestu, omogućujući maksimalnu produktivnost.

Ušteda goriva

Automatsko upravljanje produktivnošću (APM) omogućava maksimalnu ekonomičnost goriva. Postavljate brzinu, okretaje i frekvenciju izmjene, a vaš prijenos čini ostalo, tako da posao obavlja brže i uz najniže moguće troškove.

Izdržljiv & Pouzdan

Mjenjači su proizvedeni za potrebe sa više konjskih snaga, kako bi se postigla maksimalna pouzdanost i izdržljivost – čak i u aplikacijama s velikim opterećenjem.

HIDRAULIKA & POTEZNICE

Daljinske komande hidraulike i mogućnosti spajanja za sve vaše usjeve

Snažna, svestrana hidraulika

Hidraulički protok može se konfigurirati da podnese većinu bilo kojih poslova i vodi računa o radu utovarivača. Magnum traktori pružaju do 282 l/min hidrauličkog protoka, tako da možete raditi pri nižim okretajima motora za veću učinkovitost goriva bez narušavanja radnih performansi. Odaberite između 4, 5 ili 6 ventila za daljinsko upravljanje koji odgovaraju vašem zahtjevu za strojem.

Hidraulika za sve priključke

Prednja hidraulika: Dostupno kao tvornički instalirane opcije na modelima od 280 do 400 koji vam omogućuju rukovanje s više primjena u 3 točke. Prednji PTO povećava svestranost ove opcije.

Stražnja hidraulika: Priključak kategorije 4N / 3 ili 3N / 3, ovisno o modelu nosivosti do 11.700 kg.

OSOVINA & PODVOZJE

Donesite najviše snage na zemlju

Osovine izgrađene za bolju vožnju

Držanje svih guma na zemlji ključno je za stabilnost i performanse. Magnumova suspenzija prednje osovine osigurava da gume ostanu okomito na tlu zbog stabilnosti, vuče i kontrole neravnog terena. A to znači bolju vožnju većim brzinama. Dizajn vam pruža ugodan osjećaj u kabini, a čvrst dizajn Case IH-a smanjuje broj pokretnih dijelova, što znači niže troškove rada.

Željezo podudarne snage

Zadnje osovine su tih dimenzija kako bi odgovarale konjskim snagama i kako bi se osigurao gladak i učinkovit prijenos snage. Traktor Magnum 380 i 400 AFS Connect dolazi s stražnjom osovinom promjera 12,7 cm za podnošenje najtežih opterećenja kroz najteže terenske uvjete, osiguravajući trajnost i dugovječnost koja se očekuje od traktora Magnum AFS Connect.

Potpuno integrirane stražnje gusjenice

Magnum AFS Connect Rowtrac promijenio je industriju s potpuno integriranim stražnjim tračnicama u dizajn traktora. Ovaj stražnji kolosijek oscilira i okreće se kako bi održao ravan trag koji zadržava snagu na zemlji. Ovaj dizajn proizvodi vuču na koju ne utječe opterećenje poteznica ili vučne osovine, te poboljšana vožnja preko neravnog terena.

DIZAJN

Atraktivan i funkcionalan dizajn

Stilske komponente pomažu Magnum AFS Connect traktorima da se izdvoje od gomile, ali dodatne vanjske značajke pružaju funkcionalne prednosti i pomažu u vidljivosti:

1) ​LED svjetla kao opcija
2) Osvjetljenje na 360 stupnjeva
3) ​Četiri nosača kamera na zaslonu AFS Pro 1200, dvije kamere kao standard u luksuznoj konfiguraciji kabine
4) Podesivi retrovizori iz kabine
5) Semi-aktivna opcija ovjesa kabine
6) Moderna rasvjetna tijela
7) Senzori za nadzor tlaka u gumama

NAPREDNI SUSTAVI POLJOPRIVREDE

Povećajte svoju učinkovitost tijekom cijele godine

Napredni sustavi poljoprivrede poboljšavaju produktivnost i agronomske performanse uz minimiziranje otpada. AFS nudi intuitivna precizna poljoprivredna rješenja koja povećavaju učinkovitost tijekom cijele godine.

Zaslon

Besprijekorno nadziranje i upravljanje ključnim strojevima funkcionira u svim Case IH uređajima s AFS Pro 1200 kontrolnim centrom. Zaslon koji se lako čita, na jednom monitoru radi šest zaslona.

Vodstvo & Upravljanje

Tvornički instaliran AFS AccuGuide, jednostavan za korištenje, eliminira potrebu za upravljanjem u polju. Održavajte savršeno ravne i ponovljive redove, smanjite preskakanje i preklapanje te štedite gorivo.

Nova značajka AccuTurn Pro omogućava okretanje na kraju bez ruku kako bi se povećala učinkovitost i produktivnost. Sustav također kontrolira obrasce prometa i smanjuje preklapanje – prednosti koje donose veće prinose.

Upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom

Upravljajte podacima svog stroja iz ili izvan ureda pomoću AFS Connect. Ova nadzorna ploča u stvarnom vremenu nudi upozorenja, preciznu poljoprivredu i izvještaje o strojevima – sve na dohvat ruke – pomažući vam da smanjite otpad, povećate ukupnu učinkovitost i donesete odluke koje utječu na vašu konačnu vrijednost.

ODRŽAVANJE

Održavanje nam je uvijek na umu. Jer je i vama. 

Provjere tekućina

Provjerite ulje mjenjača ili hidraulike dok niste u stroju.

Intervali izmjene ulja na 600 sati

Uz intervale izmjene ulja na 600 sati vodeći smo u industriji, što vam pomaže da duže ostanete na polju.

Ispravni koraci 

Olakšajte čišćenje stakla i podešavanje ogledala.

Case IH dileri i tehničari 

Spremni su riješiti sve probleme kako biste neometano radili.