Magnum

4 MODELA OD 250 DO 340 KS

Prvi put pokrenut 1987. godine, Magnum se razvio tijekom više od 30 godina da postane prvi izbor poljoprivrednika velikih razmjera i izvođača radova koji traže najbolje. Novi Magnum vlada svim zadacima brzo i učinkovito, pouzdano isporučujući impresivnu produktivnost iz dana u dan. Nijedan dan na kotaču neće se osjećati predugo s Magnumovom luksuznom udobnošću kabine, intuitivnim ergonomskim upravljanjem, mirnom radnom okolinom i laganom vožnjom, a kada se radni dan proteže i nakon mraka, snažni 360-stupanjski LED rasvjetni paket pretvara noć u dan, tako da možete obaviti posao.

SA SNAGOM VUČE DO OBAVLJANJA NAJTEŽIH ZADATAKA

Velike snage i učinkovitosti, udobnosti i intuitivnog rada, novi Magnum dovodi produktivnost na višu razinu i smanjuje troškove vlasništva. Novi Magnum donosi pouzdanu tehnologiju vašem poslovanju i visoki povrat ulaganja.

Brošura

VRHUNSKI KOMFOR

Nećete se umoriti nakon dugih radnih dana na Magnumu, uz nisku razinu buke, klimu i izvrsnu vidljivost prednjih i stražnjih priključaka. Nova širokokutna ogledala omogućuju vam da pratite svoju prikolicu sa usjevom. LED rasvjeta od 360 stupnjeva omogućit će vam da nastavite raditi nakon mraka bez usporavanja. Sustav ovjesa s 5 točaka (kabina, sjedalo, osovina i prednji i stražnji pogon ) pružit će izuzetno laganu vožnju.

INTUITIVNE RADNJE DAJU VAM KONTROLU

Imate jasan pregled svih vaših Magnum funkcija: Integrirana upravljačka ploča pruža vam sve ključne informacije na prvi pogled i zaslon AFS ™ Pro 700 integrira podatke s traktora i priključka. Nova višenamjenska ručka olakšava rad; ima više naglašenih kartica na gumbima kako biste ih prepoznali dodirom, a osvijetljeni su za noćni rad. Magnumove kontrole su vam na dohvat ruke.

SNAŽNA UČINKOVITOST 

Snažan 8,7 litreni 6-cilindarski motor dizajniran je za generiranje snage i optimizaciju učinkovitosti goriva. Krivulja zakretnog momenta novog Magnuma pruža maksimalni zakretni moment na veći broj okretaja motora. Stage IV standardi emisija postižu se našim vlastitim visokoučinkovitim Hi-eSCR sustavom za naknadnu obradu koji pruža dodatnu snagu i učinkovitost goriva uz nenadmašan o/min i bez gubitaka snage.

EFIKASNA SNAGA NA POLJIMA

Automatsko mijenjanje Magnumovog Full Powershift mjenjača omogućuje nesmetan prijelaz s nula na 40 ili 50 km/h. Kada radite na usporenoj brzini, možete odabrati opciju pužne brzine s 5 naprijed i 2 brzine nazad, a to čini s iznimno efikasnom potrošnjom goriva, jer sustav automatskog upravljanja produktivnosti Diesel Saver (APM) automatski prilagođava postavke zupčanika i brzinu motora na najmanju moguću potrošnju goriva.

STVOREN DA BI BIO SNAŽAN

S novim Magnumom možete računati na kapaciteta podizanja od 10.580kg, potpuno integriranu prednju vuču s kapacitetom dizanja do 5 tona, a također možete dodati i opcijski prednji PTO. Ako trebate raditi sa velikim priključcima koji zahtijevaju visoki hidraulični protok, možete se odlučiti za hidrauličku pumpu s dvostrukim protokom od 282 litre. Možete imati do 6 elektro-hidrauličnih daljinskih ventila.

SNAŽAN ZA SVE PRIKLJUČKE 

PTO za teške priključke zahtijeva veću snagu motora. Brzina PTO od 1000 okretaja postiže se brzinom od 1.803 o/min, a elektronska snaga povećava dodatnu snagu za PTO, ako je potrebno. Dostupan je dodatni PTO sa  540/1.000 o/min dual speed brzinom.

AFS: MAKSIMIZIRA POVRAT UZ PRECIZNU POLJOPRIVREDU

Integrirani zaslon AFS ™ Pro 700 pruža vam pregled svih ključnih podataka, od potrošnje goriva do motora i snage PTO. Također vam omogućuje da lako i brzo prilagodite postavke za različite priključke i radne uvjete. Magnum je ISOBUS spreman za kontrolu kompatibilnih priključaka. Da biste povećali svoju učinkovitost, možete odabrati cijeli niz rješenja za vođenje, nudeći točnost do 2,5 cm.

Fotografije