Magnum Rowtrac

5 MODELA OD 311 DO 379 KS

Magnum Rowtrac sada pruža još više performansi na polju sa svim prednostima gusjenica, kao što je veći kontakt s tlom, povećana vučna snaga i smanjeni pritisak na tlo, uz zadržavanje prednosti konvencionalnog traktora s manjim oštećenjem prilikom okretanja, snage okretanja i zaključavanje diferencijala.

SNAGA GDJE JE POTREBNA

Bolja flotacija, poboljšano manevriranje i fleksibilnost – tri razloga zašto je novi Magnum Rowtrac najbolje rješenje za vaš način vođenja poljoprivrede. Ako se bavite u regiji gdje mokri uvjeti tla mogu usporiti uzgoj usjeva, Magnum Rowtrac će vam omogućiti da dođete do zemlje kada drugi traktori ne mogu. Uživajte u sadnji,  uz bolju vučnu snagu, smanjenu zbijenost tla, te činite duge danima produktivnijim. Magnum Rowtrac – izgrađen kako bi odgovarao načinu na koji se bavite poljoprivredom.

PODVOZJE

Sklop gusjenica se sastoji od pozitivnog pogonskog kotača, dva nosača i tri valjka na dnu. Valjci su izolirani da mogu apsorbirati šok i kompenzirati vožnju na cesti. Gusjenice se automatski zatežu, slično Quadtracovom dizajnu.

POZITIVAN POGON

Ovaj dizajn uklanja klizanje između pogonskog kotača i gusjenice jer je pozitivan pogon kontinuiran u svim priključcima u svakom trenutku. Gusjenice su projektirane i izgrađene od strane tvrtke Case IH.

SMANJEN POREMEĆAJ TLA S POVEĆANOM TRAKCIJOM

Magnum Rowtrac traktori osmišljeni su kako bi udovoljili savršenoj ravnoteži, s opcijama koje odgovaraju širini vaših redova i tipu tla te oscilirajućim stražnjim konstrukcijama koje drže snagu na tlu. Ovi traktori drže četiri točke kontakta s tlom, što smanjuje površinski pritisak i znači manji prijenos težine od prednjeg do stražnjeg dijela nego kod sistema two-truck. Nudi odlično manevriranje i rukovanje usporedivo s traktorom na kotačima.

DIZAJN GUSJENICA KOJE SU PROMIJENILE INDUSTRIJU

Stražnje gusjenice osciliraju i zakreću kako bi održale ravnu površinu koja drži snagu na tlu. Ovaj dizajn stvara vuču koja nije pod utjecajem opterećenja vučom, plus ima poboljšanu vožnju po neravnom terenu.

PRILAGOĐEN ZA VAŠE GOSPODARSTVO

Bez obzira na vaše poljoprivredno poduzeće, dizajn Magnum Rowtrac podvozja prilagođava se načinu vašeg poslovanja. Širok raspon opcija razmaka osovine pruža vam fleksibilnost koja vam je potrebna za aplikacije kao što je kontrolirano prometno poljodjelstvo (CTF).

Fotografije

Brošura