Maxxum CVX

5 MODELA OD 116 DO 145 KS

Case IH CVXDrive mjenjač, dostupan na Maxxum modelu od 116-145ks, odgovara svim korisnicima, od redovnog osoblja do povremenih vozača. I s novim modelom od 175 KS (max) motorom sa 6 cilindara modela Maxxum 150 CVX , sada postoji izbor modela s četiri ili šest cilindara na ovoj razini snage.

NIKADA NISTE IMALI VEĆI IZBOR

Izvana ćete primijetiti da su traktori Maxxum CVX izuzetno različiti od svojih prethodnika, s oštrim svježim stilom i poboljšanim osvjetljenjem. Ali to nije sve što na prvi pogled vidjeti i što ih čini tako različitim od prethodnih modela. Od najnovijih FPT motora – koji je štedljiviji, čišći i s većim izlazima snage nego prije – do ažuriranja operativnih značajki osmišljenih kako bi vaš život lakše.

Fotografije

Brošura

NAJBOLJA PRAKSA

Kada upravljate tvrtkom iz ureda koristeći najnoviju tehnologiju, očekujete određeni standard komfora – i uz sve više gospodarskih djelatnosti koje se odvijaju na polju, Case IH donosi isti standard na vaš traktor. Za današnje korisnike traktora, ured je traktorska kabina, omogućujući im da upravljaju višestrukim zadacima, od kontrole izvedbe do praćenja performansi i preuzimanja telefonskih poziva. Uz Maxxum CVX, sve te stvari možete napraviti, i više, u istom standardu udobnosti koju očekujete od bilo kojeg drugog ureda. Različite mogućnosti sjedala za sve modele bez naprezanje za dugih sati u kabini.

JEDNOSTAVAN ZA KONTRILIRANJE

Intuitivne kontrole stavljaju čistu snagu do vrha prstiju, dajući vam jednostavnu kontrolu i upravljanje bez stresa. Vladajte izvedbom svog traktora s dokazanim i ergonomskim MulticontrollerTM, preciznim instrumentacijskim i jasnim zaslonom, isporučujući energiju točno tamo gdje je to potrebno, kada je to potrebno.

SAVRŠENA RASVJETA 

Rani jutarnji poslovi i kasni poslovi noću dio su poljoprivredne proizvodnje. Zato Case IH pruža još veću snagu rasvjete s najnovijim generacijama traktora Maxxum CVX. Nova prednja radna svjetla i krovni styling sadrže kompletan sustav rasvjete od 360 stupnjeva, kako bi se osiguralo da možete vidjeti ne samo ono što je ispred vas i kako stvari funkcioniraju na stražnjoj strani, nego i krajnji dijelovi priključaka na vašem stroju.

DIZAJNIRANI DA BI BILI EFIKASNI

Sposoban za svladavanje zadataka svih veličine, u središtu svakog Maxxum CVX traktora, leži jedan od najsuvremenijih, najsigurnijih i najproduktivnijih motora u industriji. S Case IH-om ne treba tražiti vanjske izvore snage – naši motori dolaze iz naše sestre tvrtke FPT Industrial, proizvođača jednih od najcjenjenijih motora u poslovanju. Od četverocilindričnih 116 KS Maxxum 115 CVX do šest-cilindričnih 145 KS Maxxum 150 CVX (nazivne snage), svi su FPT motori s četverocilindričnim 4,5-litarskim jedinicama u svim modelima, šest-cilindričnim 6.7 litrenim Maxxum 150 CVX.

CVX OZNAKA ZA EFIKASNOST

Baš kao i njihova veća braća Case IH traktora, Maxxum traktori su dostupni s CVXDrive kontinuirano varijabilnom tehnologijom pogona, pružajući besprijekornu vožnju od zaustavljanja do 50 km/h, što se može postići na 1700 o/min. CVXDrive prijenosi koriste DKT (doppel-kupplungs-technologie) dvostruki sustav spojke za optimalnu učinkovitost. Ipak, tehnologija CVXDrive je više nego samo učinkovitost; to je zbog jednostavnosti korištenja, zbog čega smo osigurali da su Maxxum CVX traktori nevjerojatno jednostavni za rad, čineći ih pogodnim za sve korisnike i sve operacije.

MAKSIMALAN KAPACITET

Maxxum CVX nudi do četiri stražnje i tri srednje postavljene elektroničke daljinske ventile. Kodiranje boja olakšava rad daljinskih ventila, kao i novi stražnji daljinski dizajn postavljen na obje strane gornje veze. Visok kapacitet, kompenzacijski protok tlaka, promjenjiva klipna pumpa je standard. Isporučuje 125 l/min ulja kroz snagu iznad ulaza ili do 100 l/min na bilo koji pojedinačni daljinski ventil. Uz kapaciteta podizanja do 7.864 kg, Maxxum CVX modeli su više nego sposobni za rukovanje svime što im je pričvršćeno, dok je moguća opcija za 3.100 kg prednjeg pogona.

VIŠE KOMFORA I VEĆA SNAGA

Suspendirana prednja osovina pruža udobniju vožnju, povećava vuču i povećava učinkovitost goriva. Na modelima Maxxum CVX dodatak drugog akumulatora pruža veću udobnost u polju i na cesti, uz poboljšanu vuču na kopnu. Kompaktni dizajn daje Maxxum CVX traktorima kružni okret od samo 4,6 m. Dinamički blatobran se okreće na 30 ° koji omogućuje potpunu upotrebu širokog kuta upravljanja.

PRECIZNOST JEDNAKO PROFIT

Traktori Maxxum CVX dostupni su sa “AFSTM Accuguideready” i opremljeni su sa AFS Pro 700 ™ zaslonom osjetljivim na dodir. To znači da vaš distributer može unaprijed instalirati potpuno automatski integrirani GPS/GLONASS sustav za navođenje kako bi vam pružio vodeću preciznost na terenu. Dodajte lokalnu RTK + signalnu stanicu koja vas izravno upućuje na točnost prolaza do 2,5 cm. Ne brinite o prijemu signala; naš softver ima xFill aplikaciju koja premošćuje sustav RTK + do 20 minuta tako da AFS sustav zadržava svoj smisao za smjer čak i u sjeni zgrada itd.

MANJE PONAVLJANJA, VIŠE PRODUKTIVNOSTI

Maxxum CVX modeli imaju upravljačku kontrolu Headland II, koja je osmišljena kako bi pomogla vozaču prilikom okretanja na kraju polja. Svaki korak može se programirati bilo putem vremena ili udaljenosti. S ISOBUS III moguće je da implementacija kontrolira Maxxum CVX i automatski podešava brzinu naprijed, položaj zaustavljanja i PTO brzinu, kao i upravljanje daljinskim ventilima ovisno o izvedbi. A sada, s novom AccuTurn tehnologijom AFS, kombiniraju se upravljanje rutama i upravljački procesi, automatizirajući cijeli posao.

POSLOVI PODIZANJA TERETA

Svi traktori Maxxum CVX opremljeni su značajkama za vrhunsku upravljivost i vidljivost. Na primjer, nova prilagodljiva upravljačka kontrola olakšava rad i manevriranje. Upravljački omjer može se odabrati preko AFS Pro 700 zaslona osjetljivog na dodir bilo putem unaprijed postavljenih opcija ili prilagođene postavke. Tu je i nova upravljačka ručica za učitavanje koja uključuje gumbe za upravljanje prijenosom i značajku Active Clutch koja omogućava zaustavljanje, smanjenje brzine i brzinu bez korištenja spojke. A pravi power shuttle ne znači gubitak pogona ili vuče pri mijenjanju smjera na padinama.