Maxxum Multicontroller

5 MODELA OD 116 DO 145 KS

Maxxum Multicontroller modeli čine traktor i operatora produktivnijim, zahvaljujući zaštitnom znaku Case IH Multicontroller. A sada, s novim 24W/24R ActiveDrive 8 osam brzina prijenosa powershift, koji ima automatsko mijenjanje, Maxxum Multicontroller modeli su još lakši za rukovanje.

ISKORISTITE DAN U CIJELOSTI

Sada postoji nova linija s poboljšanjima koja čine ove traktore naprednima u svakom području, ponovno postavljajući nove standarde za ovu klasu moći. Bez obzira da li ste u potrazi za traktorom sa odličnim manevriranje na  farmama ili obradivim traktorom koji je u stanju jednako lako upravljati poljima i cestovnim terenima, Maxxum Multicontroller ostaje ime koje treba zapamtiti.

Fotografije

Brošura

NAJBOLJA PRAKSA

Kada upravljate tvrtkom iz ureda koristeći najnoviju tehnologiju, očekujete određeni standard komfora – i uz sve više gospodarskih djelatnosti koje se odvijaju na polju, Case IH donosi isti standard na vaš traktor. Za današnje korisnike traktora, ured je traktorska kabina, omogućujući im da upravljaju višestrukim zadacima, od kontrole izvedbe do praćenja performansi i preuzimanja telefonskih poziva. Uz Maxxum Multicontroller, sve te stvari možete napraviti, i više, u istom standardu udobnosti koju očekujete od bilo kojeg drugog ureda. Različite mogućnosti sjedala za sve modele bez naprezanje za dugih sati u kabini.

JEDNOSTAVAN ZA KONTROLIRANJE

Intuitivne kontrole stavljaju čistu snagu do vrha prstiju, dajući vam jednostavnu kontrolu i upravljanje bez stresa. Vladajte izvedbom svog traktora s dokazanim i ergonomskim MulticontrollerTM, preciznim instrumentacijskim i jasnim zaslonom, isporučujući energiju točno tamo gdje je to potrebno, kada je to potrebno.

SAVRŠENA RASVJETA

Rani jutarnji poslovi i kasni poslovi noću dio su poljoprivredne proizvodnje. Zato Case IH pruža još veću snagu rasvjete s najnovijim generacijama traktora Maxxum Multicontroller. Nova prednja radna svjetla i krovni styling sadrže kompletan sustav rasvjete od 360 stupnjeva, kako bi se osiguralo da možete vidjeti ne samo ono što je ispred vas i kako stvari funkcioniraju na stražnjoj strani, nego i krajnji dijelovi priključaka na vašem stroju.

DIZAJNIRANI DA BI BILI EFIKASNI

Sposoban za svladavanje zadataka svih veličine, u središtu svakog Maxxum Multicontroller traktora, leži jedan od najsuvremenijih, najsigurnijih i najproduktivnijih motora u industriji. S Case IH-om ne treba tražiti vanjske izvore snage – naši motori dolaze iz naše sestre tvrtke FPT Industrial, proizvođača jednih od najcjenjenijih motora u poslovanju. Od četverocilindričnih 116 KS Maxxum 115 Multicontroller do šest-cilindričnih 145 KS Maxxum 150 Multicontroller (nazivne snage), svi su FPT motori s četverocilindričnim 4,5-litarskim jedinicama u svim modelima, šest-cilindričnim 6.7 litrenim Maxxum 150 Multicontroller.

ACTIVEDRIVE 8

ActiveDrive 8 je novi Case IH powershift mjenjač sa 3 grupe po 8 brzina, koji osigurava ukupno 24 brzine i naprijed i natrag. Mjenjač sadrži brojne značajke dizajnirane kako bi traktor bio učinkovitiji, a vozač opušteniji. Za pokrivanje brzine do 10,7 kmh, grupa 1 je posebno dizajnirana za teže poslove. Grupa 2, glavna radna grupa, pokriva gotovo 90% svih zahtjeva na poljima, travnjacima i utovarivačima, omogućujući vam da radite pod punim opterećenjem, bez oštećenja okretnog momenta, od 4,3 do 18,1 kmh. Za vožnju na cesti, prijenos je  dizajniran za početak u grupi 3, a funkcija skip-shift omogućuje brz prijelaz između grupa.

MAKSIMALAN KAPACITET 

Maxxum Multicontroller nudi do četiri stražnje i tri srednje postavljene elektroničke daljinske ventile. Kodiranje boja olakšava rad daljinskih ventila, kao i novi stražnji daljinski dizajn postavljen na obje strane gornje veze. Visok kapacitet, kompenzacijski protok tlaka, promjenjiva klipna pumpa je standardn. Isporučuje 113 do 134 l/min ulja kroz snagu iznad ulaza ili do 100 l/min na bilo koji pojedinačni daljinski ventil. Uz kapaciteta podizanja do 7.864 kg, Maxxum Multicontroller modeli su više nego sposobni za rukovanje svime što im je pričvršćeno, dok je moguća opcija za 3.100 kg prednje vuče.

VIŠE KOMFORA I VEĆA SNAGA

Suspendirana prednja osovina pruža udobniju vožnju, povećava vuču i povećava učinkovitost goriva. Na modelima Maxxum Multicontroller dodatak drugog akumulatora pruža veću udobnost u polju i na cesti, uz poboljšanu vuču na kopnu. Kompaktni dizajn daje Maxxum Multicontroller traktorima kružni okret od samo 4,6 m. Dinamički blatobran se okreće na 30 ° koji omogućuje potpunu upotrebu širokog kuta upravljanja.

PRECIZNOST JEDNAKO PROFIT

Traktori Maxxum Multicontroller dostupni su sa “AFSTM Accuguideready” i opremljeni su sa AFS Pro 700 ™ zaslonom osjetljivim na dodir. To znači da vaš distributer može unaprijed instalirati potpuno automatski integrirani GPS/GLONASS sustav za navođenje kako bi vam pružio vodeću preciznost na terenu. Dodajte lokalnu RTK + signalnu stanicu koja vas izravno upućuje na točnost prolaza do 2,5 cm. Ne brinite o prijemu signala; naš softver ima xFill aplikaciju koja premošćuje sustav RTK + do 20 minuta tako da AFS sustav zadržava svoj smisao za smjer čak i u sjeni zgrada itd.

MANJE PONAVLJANJA, VIŠE PRODUKTIVNOSTI

Maxxum Multicontroller modeli imaju upravljačku kontrolu Headland II, koja je osmišljena kako bi pomogla vozaču prilikom okretanja na kraju polja. Svaki korak može se programirati bilo putem vremena ili udaljenosti. S ISOBUS III moguće je da implementacija kontrolira Maxxum Multicontroller i automatski podešava brzinu naprijed, položaj zaustavljanja i PTO brzinu, kao i upravljanje daljinskim ventilima ovisno o izvedbi. A sada, s novom AccuTurn tehnologijom AFS, kombiniraju se upravljanje rutama i upravljački procesi, automatizirajući cijeli posao.

POSLOVI PODIZANJA TERETA

Svi traktori Maxxum Multicontroller opremljeni su značajkama za vrhunsku upravljivost i vidljivost. Na primjer, nova prilagodljiva upravljačka kontrola olakšava rad i manevriranje. Upravljački omjer može se odabrati preko AFS Pro 700 zaslona osjetljivog na dodir bilo putem unaprijed postavljenih opcija ili prilagođene postavke. Tu je i nova upravljačka ručica za učitavanje koja uključuje gumbe za upravljanje prijenosom i značajku Active Clutch koja omogućava zaustavljanje, smanjenje brzine i brzinu bez korištenja spojke. A pravi power shuttle ne znači gubitak pogona ili vuče pri mijenjanju smjera na padinama.