ČINI POLJOPRIVREDU JEDNOSTAVNOM

Maxxum je odavno naziv kojim se mjere traktori srednje veličine, a riječ je o modelima koji su okretni, štedljivi, jaki i pouzdani. Sada postoji još širi izbor specifikacija modela za odabir, pružajući vam više vrsta prijenosa koji će odgovarati upravo zahtjevima vašeg poslovanja.

Maxxum

5 MODELA OD 116 DO 145 KS
Standardni Maxxum modeli mogu biti traktori sa osnovnom opremom, no opremljeni su specifikacijom koja je sveobuhvatna po bilo kojoj mjeri, uz pravu razinu tehnologije koja odgovara današnjim zahtjevima. Oni imaju koristi od ActiveDrive 4 mjenjača s 16F/16R 40 km/h četiri brzine powershift.

Maxxum Multicontroller

5 MODELA OD 116 DO 145 KS
Maxxum Multicontroller modeli čine traktor i operatora produktivnijim, zahvaljujući zaštitnom znaku Case IH Multicontroller. A sada, s novim 24W/24R ActiveDrive 8 osam brzina prijenosa powershift, koji ima automatsko mijenjanje, Maxxum Multicontroller modeli su još lakši za rukovanje.

Maxxum CVX

5 MODELA OD 116 DO 145 KS
Case IH CVXDrive mjenjač, dostupan na Maxxum modelu od 116-145ks, odgovara svim korisnicima, od redovnog osoblja do povremenih vozača. I s novim modelima od 175 KS (max) motorom sa 6 cilindara modela Maxxum 150 CVX , sada postoji izbor modela s četiri ili šest cilindara na ovoj razini snage.