Optum CVX

3 MODELA OD 250 DO 300 KS

Ovaj model je snažan, kompaktan i odličan za rukovanje s izvrsnim omjerom snage i težine. Sa svojim fantastičnim novim dizajnom i privlačnim osvjetljenjem, ovaj traktor obrađuje svaki zadani zadatak uz maksimalan performans, učinkovitost i pouzdanost.

TOP PERFORMER

Za traktor ove veličine, učinkovita snaga koju stavlja na raspolaganje je nevjerojatno impresivna. Možete se osloniti na glatku, bez kompromitiranu isporuku snage dok motor bez napora vuče bilo koji priključak za  primarnu obradu tla ili velike prikolice ekonomski i sigurno na do 50 km/h na cesti.

Brošura

UGODNA VOŽNJA 

Prednja osovina osigurava dva hidraulična cilindra sa 110 mm hoda i ublaživač na spremnik motora. Koristi se prilagodljiva kontrola kako bi se osigurala visoka učinkovitost, udobnost i stabilnost.

EFIKASAN I DOKAZAN MOTOR

Novi moćni 6,7-litarski 6-cilindarski motor dizajniran je za generiranje snage i optimizaciju učinkovitosti goriva. Stage IV standardi emisija postižu se našim vlastitim visokoučinkovitim Hi-eSCR sustavom za naknadnom obradom.

LAGAN I MOĆAN

Dizajn motora je okosnica traktora. Ova lagana konstrukcija smanjuje težinu kako bi omogućila 16.000 kg bruto težine vozila i izvrsnu nosivost do 5.500 kg. To omogućuje kupcu dodavanje balasta kada je to potrebno ili korištenje teških prednjih i stražnjih priključaka.

BEZSTUPANJSKA PRODUKTIVNOST

CVX kontinuirano varijabilni mjenjač nudi nesmetan bezstupanjski put od 0 do 50 km/h ECO.

TEHNOLOŠKI NAPREDAN

Uz Case IH Advanced Farming Systems (AFSTM), možete odabrati cijeli niz rješenja za vođenje, nudeći preciznu razinu do 2,5 cm. Monitor AFS Pro 700TM  omogućuje vam da u svakom trenutku održavate kontrolu – na primjer s HMC II (Headland Management Control II) i maksimalno povećavate učinkovitost prilikom korištenja ISOBUS klase III kompatibilnih uređaja.

Fotografije