Prese za okrugle bale serije RB 545 sa fiksnom komorom

RB545 i RB545 Silage Pack prese za okrugle bale tvrtke Case IH osmišljene su kako bi baliranje bilo brže, jednostavnije i lakše, a da istodobno pružaju bolje rezultate.

NOVE RAZINE PERFEKCIJE

U samostalnom formatu, RB545 je izvrsna balirka za sijeno i slama, sposobna izraditi čvrste, dobro oblikovane bale koje zadržavaju oblik tijekom skladištenja. U formatu Silage Pack, RB545 je opremljen integriranim omotom, pretvarajući cjelokupni proces izrade silaže u operaciju s jednim čovjekom, čime se štedi dragocjeno vrijeme i novac.

Fotografije

Brošura

ČISTO POMETANJE 

Poboljšan ulazak kroz uvlačni kanal i novi dizajn valjaka znači da se više zraka istiskuje iz svakog sloja materijala koji ulazi u balirku RB545. Kao rezultat toga, bez obzira na usjev, dobivate čišće polje, čvršće i snažnije pakiranje usjeva i manje bala za rukovanje. Tu je i novi dizajn podvozja kotača, s fiksnim kotačima ili upravljačem kotača.

KOMORA ZA BALE

Novi jači, hladno oblikovani komorni valjci su ključna značajka dizajna kod balirki RB545 i RB545 Silage Pack. U njih su ugrađene nove valjke kako bi se bala okretala, bez obzira na uvjete ili vrstu materijala o kojem se radi. Nova komora također je opremljena novom, jačom pogonskom snagom.

ISTOVARNA RAMPA & ROTOR

Kao alternativa novoj standardnoj značajci istovarne rampe, postoji mogućnost određivanja sustava rotora. U slučaju blokade, to dopušta bali u komori da se dovrši i izbacuje s podizanjem i rotor je isključen, tako da se blokiranje može riješiti.

OMATANJE BEZ ZRAKA

I RB545 i RB545 Silage Pack opremljene su standardnim netwrap sustavom koji omogućuje bale s urednom, sigurnom i vremenskom zaštitom, što također osigurava zadržavanje njihovog oblika. RB545 Silage Pack može po želji koristiti foliju umjesto mreže. U svakom slučaju, ona nudi konačnu metodu neposrednog pakiranja silaže, pri čemu su bale omotane folijom odmah nakon što su izbačene iz komore.

NOVE RAZINE KONTROLE

RB545 balirka i kombinacija balirke/omotača RB545 Silage Pack kontroliraju se pomoću ISOBUS tehnologije radi krajnje jednostavne upotrebe i učinkovitog rada. Strojevi se mogu naručiti s terminalom Case IH AFS700 ili upravljati korištenjem postojećeg AFS ili drugog ISOBUS priključka.

JEDNOSTAVNO SERVISIRANJE, ULTRA-POUZDANE KOMPONENTE

S novim RB545 i RB545 Silage Pack balirkama, inženjeri Case IH-a ponovno su razmotrili svako područje kako bi nastavili poboljšavati način na koji naši strojevi mogu olakšati vaš život. Novi stil ne samo da čini ove balirke da izgledaju dobro, nego i da olakšavaju pristup prilikom servisa, pri čemu se svaka glavna bočna ploča lako podiže pomoću amortizera.