Prese za okrugle bale serija RB 344 sa fiksnom komorom

JEDAN MODEL – BALE DIMENZIJE 120×125 CM 

U Case IH-u volimo da poljoprivrednici budu produktivni, naročito tijekom žetve. Zato smo uveli novu presu za okrugle bale, s fiksnom komorom, sposobnom za baliranje uz iznimnu brzinu i učinkovitost.

SAVRŠENO OBLIKOVANE BALE

Bale su okruglo valjane i omotane za manje od minute i savršeno su oblikovane za skladištenje i transport.

Fotografije

Brošura

JEDNOSTAVAN DIZAJN, POUZDANA UČINKOVITOST

Terenski dokazani koncept dizajna RB 344 je jednostavan i učinkovit i uključuje mnoge značajke kako bi poljoprivrednicima i izvođačima pružio pomoć potrebnu za uspješno baliranje.

NIŠTA NE PROMIČE

Široki pick-up sa usko raspoređenim i dugim prstima osigurava da se sav usjev sakupi u glatkom, pozitivnom tijeku na uvlačni kanal i komoru za bale.

PRECIZNO FORMIRANE BALE PREMA VAŠIM SPECIFIKACIJAMA

Gustoća bala može se podesiti i nadzirati iz udobnosti sjedala u traktoru, a sustav za omatanje je nepobjediv, tako da nema problema kod valjanja savršene bale bez obzira na vrstu usjeva ili uvjete.

KVALITETA SVAKE BALE

S vrhunskim sustavom kontrole gustoće, RB prese će proizvoditi visoko hranjivu balu odličnog oblika i izgleda, sa središtem niske gustoće koja će poboljšati kvalitetu hrane i olakšati valjanje.

ŠIROK IZBOR OPCIJA

RB 344 (diametar bala 1.25 metar) ima elektronički upravljano omatanje koje odgovara širokom rasponu operacija baliranja.