Puma CVX

7 MODELA OD 150 DO 240 KS

Puma CVX je priznata kao znak za premiju u pogledu kvalitete traktora. Izgrađen u Austriji oko dokazanih CVX kontinuirano varijabilnih mjenjača i najnovije tehnologije FPT motora, Puma CVX zadržava visoke standarde koje su postavili njegovi prethodnici.

CVX ZNAČI UČINKOVITOST

Vođa u kontinuirano varijabilnim prijenosima od samog početka za uporabu u traktorima, Case IH danas i dalje vodi CVT sektor razvoja proizvoda koji nas drži na najsuvremenijoj razini u učinkovitom prijenosu energije goriva. Puma CVX modeli su ujedno jednostavni za vožnju, ekonomični, s intuitivnim operativnim sustavom koji ih čini “uskoči i vozi” strojevima prikladnim za sve vrste operatera, od povremenih radnika do stalnog osoblja.

Brošura

Fotografije

VOZITE SE U POTPUNOM KOMFORU

Niz mogućnosti sjedala za Puma CVX traktore znači da operateri imaju koristi od najboljih vožnji u industriji. Modeli Puma CVX imaju izuzetno udobnu, tihu i ergonomski dizajniranu kabinu s izvrsnom vidljivošću. Ovaj operativni koncept prilagođen je potrebama i željama naših klijenata na najučinkovitiji mogući način, za minimalno vrijeme upoznavanja i maksimalne rezultate rada!

INTUITIVNI POSLOVI VAM DAJU KONTROLU

Multicontroller ™ naslon za ruku, ploča operatera ICP i zaslon osjetljiv na dodir AFS Pro 700 ™ kombiniraju sve ključne funkcije traktora. Od odabira brzine ili vodeće upravljačke jedinice za upravljanje Headland Management Control II, za upravljanje prednjim i stražnjim pogonom – s Multicontroller ™ naslonom za ruku, imate sve pod potpunom kontrolom.

SNAGA I EFIKASNOST

Snažan 6,7-litarski 6-cilindarski motor dizajniran je za generiranje snage i optimizaciju učinkovitosti goriva. Stage IV standardi emisija postižu se našim vlastitim visokoučinkovitim Hi-eSCR sustavom. Upravljanje energijom motora na modelima Puma CVX sada je također dostupno kada se radi u obrnutom smjeru, zahvaljujući korisnicima koji redovito koriste svoje traktore za primjenu u obrnutom pogonu, kao što su košnja i razbacivanje snijega.

BEZSTUPANJSKI I NEČUJNI PRIJENOS

Puma CVX traktori dostupni su s CVX kontinuirano mijenjanom pogonskom tehnologijom, koja nudi besprijekornu vožnju od zaustavljanja do 50 km/h, što se postiže pri 1,550 okretaja u minuti (Puma 185-240 CVX). CVX prijenosi koriste DKT (Doppel-Kupplungs-Technologie) dvostruki sustav spojke za optimalnu učinkovitost. CVX prijenos nudi i aktivno zaustavljanje, čime se omogućuje potpuno zaustavljanje i pokretanje samo gasom, čak i na brdima bez potrebe za kvačilom ili kočnicama.

HIDRAULIKA ZA TEŠKE UTOVARNE TERETE

Uz brzinu isporuke ulja do 170 l/min, hidraulika na tim traktorima dizajnirana je za rad za teške poslove i maksimalni kapacitet od 10.463 kg u stražnjoj hidraulici. Na stražnjoj strani se može spojiti do četiri mehanička ili pet elektronskih (modeli 150-175) ili pet elekronskih (modeli od 185) regulacijskih ventila. Prednji pogon i PTO povećat će vašu produktivnost čak i više.

KOMFOR, KONTROLA I SIGURNOST

Suspendirana prednja osovina (opcija) osigurava laganu vožnju i poboljšanu radnu udobnost. Ako često putujete cestama, ABS sustav, koji je također dostupan kao opcija, pruža jasnu prednost u pogledu sigurnosti – prednost koju nudi samo jedan serijski traktor u ovoj klasi: Case IH Puma CVX.

PRECIZNA KONTROLA

Pomoću Case IH AFS sustava možete povećati učinkovitost, upravljati uređajima ISOBUS Class III kompatibilnim s kabinom i odabrati iz čitavog niza rješenja za vođenje, nudeći točnost do 2,5 cm. AFS Pro 700TM monitor, koji se može integrirati kao opcija, vam omogućuje da u svakom trenutku održavate kontrolu – na primjer Headland Management Control II – HMC II automatizira tijekove rada za manji zamor vozača i veću produktivnost. Sada, s novom AccuTurnTM tehnologijom AFS, ti procesi se kombiniraju, automatizirajući sav posao.