Puma Multicontroller

5 MODELA OD 150 DO 220 KS

Razvojem svakog modela Case IH podiže letvicu u više područja – prijenos, suspenzija, kontrola, sjedala, rasvjeta i još mnogo toga. Ono što dobivate kao rezultat je potvrda dokazanog proizvoda s poboljšanjima koja imaju za cilj pružiti vašem poslovanju oštriju prednost, s povratom ulaganja brže nego ikad prije.

VAŽNO JE ONO ŠTO JE UNUTRA

S Case IH Multicontroller držačem za ruku i ručicom za upravljanje , modeli Puma Multicontroller stavljaju sve ključne operativne funkcije na vozačevu desnu stranu. Powershift i powershuttle se koriste preko gumba Multicontroller, kao i rad stražnjeg pogona i jedan od stražnjih daljinskih ventila. Nadalje, na naslonu za ruke, značajke poput brzine motora i rada električnog daljinskog ventila nalaze se na dohvat ruke, brzo i jednostavno pristupaju putem kontrola dizajniranih da budu logično raspoređene i lako se razlikuju. Multikontroler je posljednja riječ u intuitivnom radu.

Fotografije

Brošura

VOZITE SE U POTPUNOM KOMFORU

Niz mogućnosti sjedala za Puma Multicontroller traktore znači da operateri imaju koristi od najboljih vožnji u industriji. Modeli Puma Multicontroller imaju izuzetno udobnu, tihu i ergonomski dizajniranu kabinu s izvrsnom vidljivošću. Ovaj operativni koncept prilagođen je potrebama i željama naših klijenata na najučinkovitiji mogući način, za minimalno vrijeme upoznavanja i maksimalne rezultate rada!

INTUITIVNI POSLOVI VAM DAJU KONTROLU

Multicontroller ™ naslon za ruku, ploča operatera ICP i zaslon osjetljiv na dodir AFS Pro 700 ™ kombiniraju sve ključne funkcije traktora. Od odabira brzine ili vodeće upravljačke jedinice za upravljanje Headland Management Control II, za upravljanje prednjim i stražnjim pogonom – s Multicontroller ™ naslonom za ruku, imate sve pod potpunom kontrolom.

SNAGA I EFIKASNOST

Puma Multicontroller traktori su izgrađeni oko najnovijih FPT motora koji ispunjavaju uvjete Stage IV, čineći srce pogonskog sklopa koji je izgrađen za postizanje snažnog napornog rada. Izdržljivi, štedljivi, pouzdani i naporni, to su snažni traktori koje daju i u KS, i u okretnom momentu i pouzdanosti.

SEMI ILI FULL POWERSHIFT, ILI CVX PRIJENOS – IZBOR JE VAŠ

Traktori Puma 150 i 165 Multicontroller imaju 40 km/h powershift prijenosa 6 brzina, dok Puma 185, 200 i 220 Multicontroller imaju punu brzinu prijenosa od 40 km/h. Obje imaju 18F/6R brzine, ili 28F/6R gdje je specificirana mogućnost pužne brzine. 19F/6R semi ili full powershift s 40 km/h ili 50 km/h maksimalna brzina moguća su dodatna opcija.

HIDRAULIKA ZA TEŠKE UTOVARNE TERETE

Uz brzinu isporuke ulja do 150 l/min, hidraulika na tim traktorima dizajnirana je za rad za teške poslove i maksimalni kapacitet od 10.463 kg u stražnjoj hidraulici. Na stražnjoj strani se može spojiti do četiri mehanička ili pet elektronskih regulacijskih ventila. Prednji pogon i PTO povećat će vašu produktivnost čak i više.

KOMFOR, KONTROLA I SIGURNOST

Suspenzija prednje osovine povećava udobnost, poboljšava rukovanje i sprječava naginjanje traktora uzrokovanih teškim stražnjim nosačima. Sofisticirani sustav osigurava maksimalnu stabilnost i nudi automatsko niveliranje opterećenja. Kada je navedena suspenzija prednje osovine, u Puma 185 i iznad upotrebljava se ‘aktivni’ sustav s senzorima koji nadgledaju različite parametre kao što su ubrzanje, mijenjanje brzina, aktivacija kočnica, teren, promjena smjera vožnje i opterećenje. Rezultat je izvrsna stabilnost vožnje i udobnost.

PRECIZNA KONTROLA

Pomoću Case IH AFS sustava možete povećati učinkovitost, upravljati uređajima ISOBUS Class III kompatibilnim s kabinom i odabrati iz čitavog niza rješenja za vođenje, nudeći točnost do 2,5 cm. AFS Pro 700TM monitor, koji se može integrirati kao opcija, vam omogućuje da u svakom trenutku održavate kontrolu – na primjer Headland Management Control II – HMC II automatizira tijekove rada za manji zamor vozača i veću produktivnost. Sada, s novom AccuTurnTM tehnologijom AFS, ti procesi se kombiniraju, automatizirajući sav posao.