Quantum V/N/F/CL

16 MODELA OD 75 DO 107 KS

Bilo da proizvodite grožđe, voće ili trebate uski traktor za druge poslove, uskih dimenzija, uskog okretaja, ponovno razvijeni dizajn novog Quantuma učinit će to vašim najboljim rješenjem. A s novim CL modelima koji se pridružuju rasponu, sada postoji i Quantum za opće komunalne aplikacije.

SPECIJALIZIRANI TRAKTORI ZA ZAHTJEVNE ZADATKE

S novim značajkama koje uključuju bolju hidrauliku, lakše spajanje hidrauličke spojke srednjeg nosača i integrirani prednji PTO opciju, to su strojevi koji kombiniraju najbolje. S jedne strane, karakteristike i kvalitete koje zahtijevate u specijalnom traktoru, as druge strane dizajn i pouzdanost koja je zajednička svim proizvodima tvrtke Case IH.

Fotografije

Brošura

RAD U POTPUNOM KOMFORU

Dok Quantum traktori imaju prednost od kompaktnih dimenzija, prostor za rad i udobnost bili su visoko na popisu prioriteta dizajna. Vidjet ćete da su papučice jednostavne za rukovanje, a ostale se kontrole grupiraju oko operatera i ergonomski oblikovane kako bi se osiguralo da su uvijek pri ruci.

SVJEŽI ZRAK BEZ OBZIRA NA VRSTU POSLA

Novi Quantum traktori dostupni su s preklopivim sustavom filtriranja zraka koji se lako može očitati ovisno o zadatku. Zadana postavka je standardno filtriranje razine 2 kako bi se uklonila prašina koja prolazi kroz zrak. Pomoću jednostavnog prekidača to se može promijeniti u filtriranje razine 4 prilikom prskanja, kako bi se spriječilo ulazak nezdravih kemijskih proizvoda.

SNAGA, PERFORMASA, PRODUKTIVNOST

Case IH Quantum traktori pokreću in-house motori. To znači da su konfigurirani za neometano i učinkovito obavljanje pune snage s niskim brojem okretaja motora, zbog niske potrošnje goriva i izvrsne udobnosti rukovatelja. Također ćete vidjeti da postoji dovoljno snage za rad bilo koje vrste priključka. A kada dođe vrijeme za servisiranje, kontrola razine ulja i filtriranje je jednostavno.

SNAGA PRIJENOSA

Quantum traktori standardno su opremljeni prijenosom Synchro Shuttle koji pruža četiri brzine unutar svakog od četiri grupe; za promjenu brzina, odaberite opcijski Powershuttle. Dostupna je i pužna brzina sa 12-brzina. Mogućnost snage kvačila omogućava mijenjanje brzina pritiskom na gumb ili odvajanje pogona bez korištenja spojke, idealno npr. za rad utovarivača.

PREMIJERNA PERFORMANSA

Standardni PTO paket 540/540E o/min nudi izbor snage za teške zadatke poput košnje ili za lakše poslove poput prskanja. U opciji, dostupan je PTO 540/540E/1000 o/min, za zahtjevnije zadatke. Dostupna je i prednja vuča s integriranim prednjim PTO, za rad na primjer s prednjim i stražnjim kosilicama.

PROTOK ULJA KOJI VAM JE POTREBAN

Case IH zna da hidraulički upravljani uređaji za voćnjake i vinograde mogu biti osobito zahtjevni u pogledu protoka ulja. Zato su dostupni najnoviji Quantum traktori s opcijskom pumpom od 80 litara/min.