Steiger & Quadtrac CVX

8 MODELA OD 370 DO 540 KS

Case IH s ponosom uvodi najjači kontinuirano varijabilni mjenjač na svijetu, na Steigeru 370-540 i Quadtracu 470-540. Kod vrhunskih performansi prijenos CVXDrive stavlja u rad 613 KS!

BOLJI NEGO IKAD

Uvođenjem CVXDrive mjenjača, lakoća upravljanjem, udobnost i lakoća rada dosežu nove visine. Jednostavno prelazite s polja na cestu uz maksimalnu učinkovitost i otkrivate nove mogućnosti za vaš Quadtrac.

Preuzmi specifikacije

NAJVEĆA SVESTRANOST

Na polju, CVXDrive čini Steiger i Quadtrac traktore svestranimu radu, u stanju da održavaju vršnu snagu kroz bezstupanjske promjene brzine. Motor je u stanju pokrenuti maksimalnu snagu, a prijenos omogućuje promjenjive omjere kako bi se omogućilo operateru da maksimizira raspoloživu snagu ili da radi na najučinkovitiji način.

NEČUJNO UBRZANJE 

Sposobnost da se postigne maksimalna brzina kretanja kod nižih okretaja motora, znači da su na cesti ti traktori finiji, tiši i troše manje goriva. Za korisnika, rezultat je lagano i nečujno putovanje sve do 40kmh.

INTUITIVNA KONTROLA

Multicontroller naslon za ruku stavlja sve ključne kontrole na dohvat ruke, uključujući CVXDrive prijenos. Imate pristup svim ključnim kontrolama i uživajte u intuitivnim i jednostavnim naredbama koje omogućuju postizanje maksimalne produktivnosti od samog početka.

Fotografije