Steiger & Quadtrac

8 MODELA OD 370 DO 628 KS

Nema kompromisa za tehnologiju velikih površina maksimalne produktivnosti – što je dokazano u najvećoj konkurenciji u industriji: 24-satni Svjetski rekorderi u oranju.

GOSPODARI PRODUKTIVNOSTI NA VAŠIM POLJIMA

Najmoćniji traktori na tržištu, Case IH Quadtrac traktori postavili su nove standarde u udobnosti i radu, dok tehnologija HI-eSCR emisija donosi golemu snagu i ekonomsku potrošnju goriva. Oni su gospodari produktivnosti koji poljoprivrednici velikih razmjera žele na svojim poljima.

Brošura

VELIKI KOMFOR

Quadtrac ima najveću kabinu u industriji s najboljom vidljivošću od 360 ° dostupnih na tržištu. Sustavi ovjesa kabine i sjedala pružaju luksuzno laganu vožnju i možete dodatno povećati udobnost novim ventiliranim sjedalom. Ova tiha kabina s učinkovitim elektroničkim sustavom klime pruža najbolju radnu okolinu koju biste mogli poželjeti.

SVE POD KONTROLOM

Naslonjač Multicontroller stavlja sve kontrole na dohvat ruke; veći gumbi s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju rad i udobnost. Integrirana upravljačka ploča pruža vam sve što vam treba na prvi pogled, dok zaslon AFS Pro 700 integrira podatke s traktora i priključaka.

SAMO HI-ESCR – BEZ KOMPROMISA

Da bi isporučili najveću snagu svoje klase, Case IH Steiger i Quadtrac traktori se oslanjaju na visokotlačni common rail 12,9-litreni FPT motor koji ima dvostupanjski turbo. Stage IV emisijski standardi zadovoljavaju se pomoću HI-eSCR tehnologije, bez korištenja filtera čestica, dokazane tehnologije koja donosi visoku razinu snage i ekonomičnosti tošenja goriva bez kompromisa.

SMOOTH OPERATOR

Pouzdano lagano prebacivanje brzina čini rad laganim nakon dugog dana na terenu. 16 x 2 Full Powershift mjenjač postiže brzinu od 37 km/h. Automatsko upravljanje produktivnošću čini vožnju Quadtracom izuzetno jednostavno jer možete jednostavno mijenjati svoju ciljnu brzinu s integriranim kotačićem za upravljanje – baš kao i kod CVX traktora. Sve u tim traktorima je povećanje udobnosti i produktivnosti.

JEDNOSTAVNO UČINKOVIT

Paralelni krug za podešavanje protoka tlaka (PFC) pruža točno tijek i pritisak koji zahtijeva aplikacija. Nema otpada. Snažan hidraulički sustav s do 8 daljinskih ventila nudi različite opcije koje omogućuju maksimalni protok od 159 do 428 lpm. Centralna vučna spojka spojena je na glavni zglob kako bi se donijela veća vučna snaga. Brzina PTO 1000 na brzini vrtnje od 2000 o/min pruža punu snagu gdje vam je potrebna.

OKRETAN U POLJU

Nezavisna izvedba uz četiri gusjenice pruža maksimalnu vuču s minimalnim zbijanjem tla. Ovaj dokazani dizajn eliminira klizanje između pogonskog kotača i  jer je pozitivan pogon kontinuiran u svim uvjetima. Četiri gusjenice rade zajedno, pružajući više snage za pomicanje traktora prema naprijed. Na putu, napredni dizajn staza pruža lagan i tihi pogon bez vibracija.

PRECIZNOST SE ISPLATI

Tvornički ugrađeni sustavi za automatsko upravljanje AFS-om, kao što je AccuGuide, pružaju nenadmašnu pouzdanost i praktičnost, pružajući točnost iz godine u godinu i prolaznosti do 2,5 cm (RTK + signal). U kombinaciji s novom AccuTurnTM tehnologijom, koja automatizira cijelu radnju, zajamčeno je postizanje najveće učinkovitosti i produktivnosti. A pomoću AFS Pro 700 zaslona osjetljivog na dodir lako i intuitivno možete postaviti svoje strojeve i sinkronizirati sustave s drugim ISOBUS kompatibilnim priključcima.

Fotografije