SNAGOM DO POVJERENJA

Više od 150.000 Case IH Magnum i Magnum CVX traktora u radu svjedoče o našoj posvećenosti ispunjavanju i prekoračenju očekivanja poljoprivrednika širom svijeta. Ovo bogato iskustvo pruža nam priliku da vas poslušamo i dizajniramo proizvode koji pružaju upravo ono što trebate. Za sebe i naše trgovce zahtijevamo istu visoku razinu kvalitete u usluzi koju pružamo zajedno svojim klijentima. Naša mreža od 391 dilera, 679 podružnica i 1.377 Case IH servisnih centara u Europi je vaše jamstvo personalizirane i profesionalne usluge. Tako radimo i zaslužujemo povjerenje naših kupaca.

Magnum

4 MODELA OD 250 DO 340 KS
Prvi put pokrenut 1987. godine, Magnum se razvio tijekom više od 30 godina da postane prvi izbor poljoprivrednika velikih razmjera i izvođača radova koji traže najbolje. Novi Magnum vlada svim zadacima brzo i učinkovito, pouzdano isporučujući impresivnu produktivnost iz dana u dan. Nijedan dan na kotaču neće se osjećati predugo s Magnumovom luksuznom udobnošću kabine, intuitivnim ergonomskim upravljanjem, mirnom radnom okolinom i laganom vožnjom, a kada se radni dan proteže i nakon mraka, snažni 360-stupanjski LED rasvjetni paket pretvara noć u dan, tako da možete obaviti posao.

Magnum CVX

5 MODELA OD 250 DO 379 KS
Prvi put pokrenut 1987. godine, Magnum se razvio tijekom više od 30 godina da postane prvi izbor poljoprivrednika velikih razmjera i izvođača radova koji traže najbolje. Novi Magnum vlada svim zadacima brzo i učinkovito, pouzdano isporučujući impresivnu produktivnost iz dana u dan. Nijedan dan na kotaču neće se osjećati predugo s Magnumovom luksuznom udobnošću kabine, intuitivnim ergonomskim upravljanjem, mirnom radnom okolinom i laganm vožnjom. A kad se radni dan proteže i nakon mraka, snažan 360-stupanjski LED rasvjetni paket pretvara se u noć, tako da možete obaviti posao.

Magnum Rowtrac

5 MODELA OD 311 DO 379 KS
Magnum Rowtrac sada pruža još više performansi na polju sa svim prednostima gusjenica, kao što je veći kontakt s tlom, povećana vučna snaga i smanjeni pritisak na tlo, uz zadržavanje prednosti konvencionalnog traktora s manjim oštećenjem prilikom okretanja, snage okretanja i zaključavanje diferencijala.