Velike prese serije LB 4

4 MODELA – DIMENZIJE BALA 80×70 DO 120×90 CM

Nove generacije velikih balirki LB sadrže reviziju i preciziranja tijekom cijelog stvaranja strojeva koji su još produktivniji od svojih prethodnika. Dodatno, raspon sada uključuje dva nova modela, LB 424 XL i 434 XL. Garantiramo vam robustnu i pouzdanu balirku, ovisno o odabranom modelu. Svaka je dizajnirana kako bi vaše baliranje bilo produktivnije, profitabilnije i više od zadovoljstva.

VELIKE BALE NIKAD BOLJE

Od prednje do stražnje strane, svaki aspekt serije balirki LB pregledao je inženjere tvrtke Case IH kako bi analizirali područja na kojima je bilo moguće nešto poboljšati. Svaka glavna komponenta došla je pod nadzor, od pick-up-a, rotora i pred-komore do pakirke i petljača.

Fotografije

Brošura

NAJBOLJE UVLAČENJE MASE

Nova brzina podizanja sa čvršćim prstima za poboljšano i dodatno uvlačenje, za brzi rad u svim usjevima i uvjetima. Podizanje ima do 2,40 m radne širine. Zaštitni krov, dostupan u verziji grablji ili valjka i ručno podesiv za podudaranje uvjetima usjeva, radi s dodatnim usisnim pužnicama i središnjim valjkom za uvlačenje kako bi se osigurao brzi prijenos materijala bez gubitka, čak i kod glomaznog materijala.

SAVRŠENE BALE ZA MANJE OD 60 SEKUNDI

Bez obzira na vrstu sijena, suhu slamku ili prvu silažu izrezanu s teškim materijalom, bogato saharozom, velike balirke LB će konstantno oblikovati pravu balu u savršenom stanju za uvlačenje. S četiri modela i različitim mogućnostima noževa za rezanje usjeva, možete odabrati sustav za rezanje prema vašim potrebama i dimenzije bale koji odgovaraju vašim poslovima poljoprivrede. Poznata gustoća bala lako se može podesiti s traktorskog sjedala pomoću AFS monitora bez obzira na brzinu balirke.

POTPUNO INTEGRIRANA POUZDANOST

Dokazani i izuzetno pouzdani sustav dvostrukih petlji na novim strojevima nudi opciju novog sustava čišćenja komprimiranog zraka kako bi se osigurala pouzdanost, čime bi se čvorovi čistili od prašine i otpadaka. To je poboljšani sustav čišćenja petlji i koristi se za ekstremne uvjete prašine, koji su učestali u sušim zemljama.

VIŠE KONZISTENTNIH BALA U JEDNOM SATU

Na modelima LB424 XL i LB434 XL, komora za bale sada je za 31% dulja, nakon što je produžena za 80 cm. A u kombinaciji s automatskim upravljanjem napajanja, to znači da ne dobivate samo bolji oblik bale i veću gustoću bala nego i dosljedniju gustoću tijekom dana kako se uvjeti mijenjaju.

MAKSIMALNA PRODUKTIVNOST

Svaka značajka na novim Case IH LB balirkama osmišljena je kako bi se baliranje polje obavilo što je brže moguće. Sa širinama od 2 do 2,35 m, ovisno o modelu, LB plutajući pick-up može raditi s najširim i najtežim otkos. Svi su opremljeni valjkastim lopaticama, a mogu biti opremljeni i velikim kotačima s podesivim plutajućim oprugama, koji se također mogu nositi s najširim i najtežim otkosom.

SIGURAN TRANSPORT I ZAŠTITA TLA

Za maksimalnu sigurnost na cesti Case IH velike balirke imaju sustave ovjesa za izvrsno rukovanje. Na cesti i izvan nje nudi se širok izbor guma koje odgovaraju vašim radnim uvjetima. Postoji izbor bilo jedne osovine ili tandem osovine, s upravljanom stražnjom osovinom. Velike gume u kombinaciji s upravljanom tandem osovinom smanjuju pritisak tla i štite ponovni rast sljedećeg usjeva. Unatoč njihovim višim performansama i kapacitetima, nove balirke LB serije imaju vrlo kompaktnu konstrukciju, a čak i na 600 mm širokim gumama manja su od 3 metra. Transportna brzina do 60 km/h moguća je na cesti, ovisno o lokalnim propisima.

VEĆE, BOLJE, SVJETLIJE

LB424 XL i LB434 XL balirke su šire od prethodnih modela od 2500 mm do 2800 mm, kako bi se omogućio povećani prostor između bočnog okvira i kutije i smanjila akumulacija usjeva na ovom području te osiguralo više prostora za kretanje platformom. Svaki model ostaje unutar širine od 3 m, čak i na podiznim kotačima na licu mjesta. Nove LB424 XL i LB434 XL balirke dostupne su sa novim paketom radnog svjetla i servisnog svjetla, s modernim, svijetlim LED svjetlima za maksimalnu vidljivost, čak i u najtamnijoj noći.

LAGANO, JEDNOSTAVNO I VIRTUALNO ODRŽAVANJE

Case IH LB balirke dizajnirane su tako da omogućuju besprijekoran rad za mnoga godišnja doba i zahtijevaju minimalan servis i održavanje. Izravni pristup svim glavnim komponentama osiguran je pločom koja se može visoko podići uz pomoć cilindara. Skladišni odjeljci s mogućnošću pohranjivanja do 32 klupka špage, dovoljni su za baliranje velikih kapaciteta.