Vestrum CVXDrive

4 MODELA OD 100 DO 130 KS.

Nova serija se ističe iz gomile, kombinirajući kompaktne dimenzije manevarskog četverocilindričnog traktora s vrhunskom udobnošću dizajna većih modela Case IH. Rezultat je prvi Case IH traktor u klasi od 100 KS s kontinuirano promjenjivim CVXDrive mjenjačem.

KOMPAKTNOST UZ KOMFOR

Proizvodimo traktore koji rade u najtežim svakodnevnim uvjetima i pružamo fleksibilnost za rukovanje bilo kojim poslom. Case IH strojevi uvijek su slijedili ova načela, a naravno, Vestrum CVXDrive nije iznimka!

VESTRUM CVXDRIVE JE RAZNOLIK KAO I VAŠI ZADACI.

Izvrsne značajke za:

TRANSPORT

  • 0-40 km/h pri 1,700 o/min znači nisku potrošnju goriva
  • Suspendirana prednja osovina za udobnu vožnju i bolju vuču

UTOVARNE POSLOVE

  • Dugotrajna prednja osovina nosivosti 3,500 kg
  • Ugodno upravljanje putem elektroničkog hidrauličnog joystick-a

POSLOVE NA POLJU

  • Optimizirani oblik šasije
  • Do 7 daljinskih ventila za upravljanje priključcima
  • Stražnja hidraulika sa snagom podizanja do 5,600 kg
Brošura

OSJETITE KORIST DOKAZNE UČINKOVITOSTI

Case IH još jednom koristi dokazanu tehnologiju FPT-a na modelima Vestrum CVXDrive. Motor Vestrum CVXDrive već je pokazao izvanrednu učinkovitost u DLG PowerMixu. Motor od 4,5 l koristi common rail sustav ubrizgavanja i ima performanse od 100 do 130 KS pri nazivnoj brzini motora, s maksimalnom snagom od 110 do 140 KS od 1.700 do 1.900 o/min. Visoko napredni turbocharger i intercooler daju motoru “osobine bivola”, uz snažan porast okretnog momenta pri malim brzinama motora.

NAJEFIKASNIJI NAČIN RADA

Kontinuirano varijabilni mjenjač na Vestrum CVXDrive – jednostavno je najbolji. Uz besprijekorne izmjene brzina od nule i najveće brzine, integrirane pužne brzine i samo 1.700 okretaja na 40 km/h, CVXDrive mjenjač također ima Active Hold Control tako da možete stati i startati na brdima bez upotrebe kvačila ili kočnica.

KABINA KOJA ODUŠEVLJAVA!

Popnite se i uživajte u komforu. Izvrsna koliko izvana toliko i unutra: novi Vestrum CVXDrive ostavlja izvrstan prvi dojam, koji se poboljšava kada sjednete. Ova kabina stvara radno mjesto kako bi se osjećali dobro, tvoreći veliki dio iznimne udobnosti koju pruža dizajn traktora Vestrum CVXDrive.

JEDNOSTAVAN ZA UPRAVLJANJE

Traktori Vestrum CVXDrive imaju luksuznu kabinu s četiri stupa i udobni su za rad. Raspored je sličan većim modelima Case IH traktora, kako bi se korisnicima koji su upoznati s drugim traktorima olakšalo upravljanje, a oni kojima je brend novi brzo će se upoznati s njihovim traktorom. Dobro uhodani Case IH Multicontroller naslon za ruku opremljen je standardno kako bi se osiguralo jednostavno i intuitivno rukovanje svim Vestrum CVXDrive funkcijama.

PUNOM PAROM NAPRIJED

Hidraulički sustav i za najteže poslove. Čvrsta stražnja hidraulika, bilo Cat II ili III N, osigurava do 5.600 kg snage podizanja u kombinaciji s CCLS pumpom od 110 l/min, tako da se i najteži priključci mogu koristiti s minimalnim naporom. Opcionalna prednja hidraulika je nenametljivo integrirana u prednju osovinu i podiže do 2.300 kg. Upravljanje prednjom hidraulikom dostupno je na modelima Vestrum CVXDrive.

MANJE PONAVLJANJA, VEĆA PRODUKTIVNOST

Modeli Versum CVXDrive imaju Headland Management Control II, koji je dizajniran da pomogne vozaču pri okretanju na uvratinama. Svaki korak može se programirati bilo po vremenu ili udaljenosti. S ISOBUS III moguće je da priključak kontrolira Vestrum CVXDrive i automatski podešava brzinu prema naprijed, položaj poluge i brzinu PTO, kao i daljinskim upravljanjem, ovisno o priključku.

Slike