Prese za okrugle bale serije RB 455/465 sa varijabilnom komorom

6 MODELA – DIMENZIJE BALA OD 90-150 ILI 90-180 CM

Kupci su pomogli u oblikovanju novi raspona balirki. Brzo baliranje pri visokoj i dosljednoj gustoći važan je uvjet za sakupljanje vrijednih usjeva tijekom mogućnosti očuvanja njegove kvalitete. To je ono što je poanta Case IH varijabilnih balirki!

KAPACITET I GUSTOĆA IDU ZAJEDNO

Integrirali smo mnoštvo značajki u novi RB dizajn tako da svaki model može pratiti najveći kombajn ili baliranje najtežeg usjeva s izvanrednom brzinom i učinkovitosti. Veličina bale može se mijenjati i nadzirati iz udobnosti traktorskog sjedala, a sustav omatanja je izuzetno pouzdan – pa se ne treba brinuti o vrsti usjeva ili uvjetima – jednostavno pratite obrub.

Fotografije

Brošura

MONITOR

Izvedba na dohvat ruke: intuitivna kontrola balirke s crnim/ bijelim kontrolnim terminalom ili naprednim ISOBUS III kompatibilnim monitorima u boji prilagođenoj svim tipovima traktora i zahtjevima kupaca.

VELIKA BRZINA PODIZANJA

Čisto podizanje svih vrsta usjeva: odaberite standardnu traku od 4 letve ili 5 pojačanih letvi sa pojačanim prstima. Nova opcija s dvostrukom pužnicom s integriranim valjkom za uvlačenje omogućava baliranje pojačanog kapaciteta mase uvlačenja.

OPCIJE ROTORA & SPUŠTAJUĆEG PODA

Radite u udobnosti: odaberite između rotora za uvlačenje mase i rotora+sječka. U opciji rotora+sječka sa 15 noževa, zaštićenih od kamenja, lako se može zamijeniti bez upotrebe alata. Opcija sa spuštajućim podom omogućuje brzo uklanjanje blokada bez napuštanja traktorskog sjedala.

IZVRSNO ROTIRANJE BALA 

Četiri pojedinačna valjka čine dio dizajna komore balirke, stvarajući malu komoru za početak rane rotacije. Četiri visoko ojačana ili beskonačna remena proizvode dobro oblikovane bale visoke gustoće, s izvrsnim karakteristikama. Izvrsna hvataljka površine remena okreće bale kako se oblikuje, bez klizanja, kako bi se stvorio čvrsto upakirana bala s površinom otporne na vlagu.

OPCIJA DUPLOG SABIJANJA 

Visoka učinkovitost i visoka kvaliteta: mogućnost duplog sabijanja omogućuje vam dodavanje veće težine na bale, što ove balirke čini vodećim balirkama za pravljenje bala visoke gustoće. Manje, teže bale zahtijevaju manje transporta i skladištenje, a obećavaju visoku kvalitetu silaže.

SERVISIRANJE

Snažni pouzdani sustavi osovine i lančanog pogona produžuju radni vijek balirke, uz glavni pogon i valjke zaštićene kliznim spojkama. Montira se automatski sustav podmazivanja kako bi se osiguralo da se glavni lanci pogona stalno podmazuju. Pristup je izvrstan svim glavnim komponentama, te se lako može pristupiti preko širokih panela koji se podižu prema gore.