EFIKASNA SNAGA ZA PROFITABILNU POLJOPRIVREDU

Puma® ima veliki ugled za vrhunski proizvod u pogledu kvalitete traktora. Izgrađen u Austriji sa dokazanim semi powershift, full powershift ili CVX kontinuirano varijabilnim mjenjačima i najnovijom tehnologijom FPT motora, Puma zadržava visoke standarde koje su postavili njegovi prethodnici. S petnaest modela s 140-240 KS, Puma serija odgovara najzahtjevnijim primjenama u obradi zemljišta, ugovorenoj proizvodnji i poslovima na farmi.

Puma X

3 MODELA OD 140 DO 165 KS
Čak i u standardnom formatu, Puma X traktori sadrže sveobuhvatnu specifikaciju koja sadrži sve što je potrebno za suvremenu poljoprivredu, uključujući 18F/6R 40 km/h mjenjač sa šest brzina powershift, luksuznom kabinom, do četiri mehanička daljinska ventila i hidraulički sustav visokog kapaciteta.

Puma Multicontroller

5 MODELA OD 150 DO 220 KS
Razvojem svakog modela Case IH podiže letvicu u više područja – prijenos, suspenzija, kontrola, sjedala, rasvjeta i još mnogo toga. Ono što dobivate kao rezultat je potvrda dokazanog proizvoda s poboljšanjima koja imaju za cilj pružiti vašem poslovanju oštriju prednost, s povratom ulaganja brže nego ikad prije.

Puma CVX

7 MODELA OD 150 DO 240 KS
Puma CVX je priznata kao znak za premiju u pogledu kvalitete traktora. Izgrađen u Austriji oko dokazanih CVX kontinuirano varijabilnih mjenjača i najnovije tehnologije FPT motora, Puma CVX zadržava visoke standarde koje su postavili njegovi prethodnici.