*Napomena - Zbog povećanog volumena dostava u rijetkim slučajevima moguća su kraća kašnjenja. Hvala Vam na razumijevanju.

O nama

Naša priča

Agronom

Tvrtka Agronom d.o.o. Požega osnovana je 1996. godine. Kontinuiranim razvojem i ulaganjima u tvrtku, Agronom se svrstao među vodeće tvrtke na području trgovine poljoprivrednim proizvodima, poljoprivrednom mehanizacijom te repromaterijalom za poljoprivredu.

Agronom danas zapošljava više od 410 djelatnika, a poslovanje je organizirano u više segmenata.

Misija i Vizija...

MISIJA – Kompanija smo koja stvara; novu vrijednost za gospodarstvo, karijerne prilike za naše zaposlenike, ali i poslovne prilike za naše partnere. Vodeći smo lideri u industriji hrane i poljoprivredne mehanizacije. Usmjereni smo na unaprjeđenje kvalitete naših poslovnih i proizvodnih procesa, a konstantno usavršavanje, brižno planiranje, pažljiva analiza, temeljni su principi našeg poslovanja. 

VIZIJA – Snažna smo kompanija koja je svojom bogatom ponudom uvijek korak ispred. Naša težnja je zadržati svoju konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta te na taj način ostvariti zajedničke ciljeve svojih zaposlenika, vjernih kupaca i poslovnih partnera. Želimo ostati standard, mjerilo kvalitete i profesionalnosti.

Agronom

PAŽNJA        ZNATIŽELJA       RAZVOJ       ČEŽNJA

PAŽNJA – Brinemo o drugima. Blagostanje naših zaposlenika, njega poslovnih odnosa i briga o budućnosti nove generacije nose našu najveću pozornost. Poštovanje i pouzdanost su temelj naših odnosa.

ZNATIŽELJA – Volimo razmišljati izvan okvira. Konstantna potreba za napredovanjem vodi nas ka širenju vidika i usvajanju različitih mišljenja što nam uvijek donosi bolja rješenja.

RAZVOJ – Upravo zato što težimo kvaliteti poslovanja, naša tendencija za rastom je uvijek u uzlaznoj putanji. Stalan i stabilan rast su dio naše poslovne kulture.

ČEŽNJA – Da bismo održali svoju misiju živom, način na koji to radimo je posebno važan. Čeznemo za boljitkom u svakom segmentu poslovanja što naš rad čini drugačijim. Upravo nam to pomaže da se povežemo s pravim ljudima koji dijele naša uvjerenja u boljitak poslovanja.

AC Požega
Pratite nas
VRH
Košarica 0