CVT

NAJBOLJI KONJI U ŠTALI

Bez obzira na to je li riječ o obradivoj poljoprivredi, pašnjaku, prijevozu ili industriji: sa svojim kontinuirano varijabilnim prijenosom i brojnim tehničkim inovacijama, naši CVT traktori pružaju najviše standarde radne i radne udobnosti, izvrsnu isplativost i sposobnost izvedbe.

CVT

Na temelju kontinuirano varijabilnog prijenosa i brojnih tehničkih inovacija, nova generacija naših CVT traktora nudi još veću radnu i operativnu udobnost, povećanu profitabilnost i poboljšanu produktivnost. Postoji ukupno sedam modela s rasponom snage između 150 i 270 KS. Izvanredna konstrukcija mjenjača osigurava izvrsne performanse i pruža raspon s imenom: CVT označava kontinuirano varijabilni mjenjač i opisuje mjenjač s beskonačno promjenjivim omjerima.

KABINA

CVT kabina nudi radno područje u kojem se možete potpuno pouzdati u svim situacijama: niska razina buke od samo 69 dB (A), ergonomsko namještanje sjedala i upravljača, fino podešavanje klima uređaja i naš sofisticirani sustav ovjesa i osvjetljenja jamče maksimalnu udobnost.

PANORAMSKI POGLED

Sa svojom panoramskom kabinom s velikim prozorima, krovnim prozorom s visokom vidljivošću i prednjim vjetrobranskim staklom iz jednog komada, imate savršenu i neograničenu vidljivost. Paket LED radnih svjetla osigurava visoku vidljivost čak i nakon što je pala noć.

MOTOR

Elektronski upravljani dizelski motori bez napora vode brigu o svim radovima snage čak i pri malim brojevima okretaja motora. CVT modeli pokrivaju nazivni raspon snage od 150 do 240 KS. Glavni radni prostor motora, između 1500 i 1.900 o/min, uvijek je u mogućnosti, zahvaljujući PowerPlus-u, isporučiti dodatnih 20 KS snage u svakom trenutku.

MJENJAČ

Sve uvijek ide glatko s kontinuirano varijabilnim prijenosnim dizajnom (CVT). Inteligentno djelovanje hidrauličnih i mehaničkih komponenti osigurava uštedu, bez potrebe za dodjelom snage. Kontinuirano varijabilni omjer omogućuje vam bezbrižan pristup svakom zadatku.

PTO

PTO prenosi punu snagu motora s maksimalnom učinkovitošću jer se cijeli pogonski sklop odvodi s kraja okretanja radilice. Standardna brzina od 1.000 o/min već je postignuta uz malu brzinu motora od 1.890 o/min. To znači da ne samo da ćete uštedjeti gorivo, već i zaštititi motor i okoliš.

HIDRAULIKA

Hidraulični sustav osjetljiv na opterećenje u CVT-u temelji se na pumpi promjenjivog pritiska brzine protoka do 173 l/min. Istodobno se može isporučiti do 9 nezavisnih potrošača. Volumen i trajanje pomaka mogu se podesiti pojedinačno za svakog potrošača. To jamči izvrsnost za sve potrošače.

ISKUSTVO VOZAČA

CVT: Suvremeni način vožnje traktorom. Svi modeli opremljeni su dvostrukim disk kočnicama (4 disk kočnice na stražnjoj osovini). Konkretno u teškom transportu, HD diskovi su otporniji na habanje, daju veći vijek trajanja. Savršena suradnja svih komponenti osigurava jedinstveno iskustvo vozača nove generacije.

Efikasnost svih modela

APSOLUTNA PRECIZNOST

Automatski, DGPS sustav upravljanja S-Guide radi na krajnjim standardima preciznosti. To jamči paralelno navođenje pri radu na ravnom i krivuljama. Uz točnost do 2,5 cm (RTK+), nema rizika od preklapanja ili praznina čak i pod teškim tlom ili vremenskim uvjetima, uključujući rad u mraku ili slabom svjetlu. Kao i GPS, koriste se i signali s GLONASS satelita. Da bi se postigla najviša razina preciznosti, ti satelitski signali automatski se fino podešavaju pomoću podataka o korekciji s zemaljske postaje putem mobilne bežične mreže.

INDIVIDUALNA RJEŠENJA

Postoje razne varijante opreme S-Tech s različitim stupnjevima preciznosti. Od jednostavnog rješenja za naknadnu ugradnju s EZ pilotom GPS baze do integriranog i potpuno opremljenog S-Gidea s S-Tech 700 touchscreen zaslonom koji se  može premještati između različitih vozila na vašoj farmi. Samo se obratite svom STEYR savjetniku o svojim zahtjevima. Zajedno s vama, vaš prodavač će pronaći S-TECH rješenje koje savršeno odgovara vašim željama.

LINIJSKA PRECIZNOST

S standardnom tehnologijom xFill dostupno kao standard u svim RTK+ rješenjima, mogu se premostiti gubitci signala u trajanju do 20 minuta.

STEYR S-FLEET TELEMATICS RJEŠENJA

Ovaj sustav omogućava u stvarnom vremenu da poziva operativne podatke iz vaših vozila putem bežične mreže. To omogućuje menadžerima strojnih flota da ostanu u kontaktu sa svojim strojevima i vozačima i slanje i primanje podataka u realnom vremenu. To povećava produktivnost i olakšava optimalnu organizaciju flote.

Fotografije

Brošura