EXPERT CVT

UDOBNOST, SVESTRANOST I UČINKOVITOST

Ime „Expert“ za novi model traktora STEYR namjerno je odabran kako bi se istaknula savršena ravnoteža između kompaktnog dizajna i najbolje udobnosti u klasi. Ovaj novi traktor ima osobine stručnjaka za povećanu svestranost u radovima na travnjacima, ratarstvu, transportu i uzgoju, kao i za sve vrste komunalnih radova.

EXPERT CVT

Novi STEYR Expert CVT sa poznatim STEYR izgledom, namjenjen je kupcima kojima je potreban visokoučinkoviti traktor u kompaktnoj veličini s vrhunskom udobnošću.

S-ControlTM CVT mjenjač, Stage V motor s HI-eSCR2, CLSS hidraulična pumpa visokih performansi od 110 l/min, prednja osovina i ovjes kabine kao i prostrana kabina su neke od uvjerljivih značajki novog traktora. Ovaj traktor je jedan od naših odgovora na razvojne zahtjeve naših kupaca, jer Expert CVT sada čini CVT tehnologiju dostupnom u segmentu od 100 KS.

Samo najbolje je dovoljno dobro za eksperte.

KABINA

Expert CVT kabina nudi radno područje na koje se možete pouzdati u svim situacijama: niska razina buke od samo 72 dB (A), ergonomska podešavanja sjedala i upravljača, fino podesiv klima uređaj i naš sofisticirani sustav ovjesa i osvjetljenja osiguravaju maksimalnu udobnost

PANORAMSKI POGLED

Sa svojom panoramskom kabinom s 4 stupa i s velikim prozorima, krovnim prozorom visoke vidljivosti i prednjim staklom u jednom komadu, imate savršenu i neograničenu vidljivost. Paket LED radnih svjetla osigurava izvanrednu vidljivost čak i kada padne noć.

MOTOR

Isprobani i testirani FPT industrijski 4-cilindrični NEF 4,5 litarski motori rade pod poklopcem STEYR Expert CVT-a. Motori s nazivnom snagom od 100 do 130 KS lako ispunjavaju zahtjeve EU standarda za emisije ispušnih plinova Stage V zahvaljujući patentiranom sustavu naknadne obrade ispušnih plinova.

MJENJAČ

Kontinuirano varijabilni S-ControlTM CVT mjenjač postavlja standarde kada je u pitanju udobnost i učinkovitost. Zahvaljujući S-Tronic-u STEYR Expert CVT pruža brzine od 0 do 40 km/h u Eco načinu rada, s maksimalnim zakretnim momentom i minimalnom potrošnjom goriva. Aktivno stacionarno upravljanje osigurava sigurno zaustavljanje stroja čak i na strmim padinama.

PREDNJI PTO

Prednji PTO s 1000 o/min i prednja hidraulika potpuno su integrirani u okvir potpornja stražnje osovine STEYR Expert CVT. Oba dijela mogu se upravljati i izravno s prednje strane traktora dodatnim kontrolama. Prednja hidraulika je opcija.

HIDRAULIKA

Čvrsto stražnja hidraulika (kat. II ili III N) podiže do 5.600 kg. U kombinaciji s CCLS hidrauličnom pumpom od 110 l/min, olakšava korištenje čak i teške opreme za obradu tla. Dva mehanička daljinska ventila sa stražnje strane su standardna, ali se mogu produljiti s dva mehanička ili dva električna daljinska upravljača.

PREDNJI UTOVARIVAČ

Novi Expert CVT idealan je za rad s prednjim utovarivačem. Sve konekcije za priključke montirane su u tvornici. Svaki model može se opremiti SF prednjim utovarivačem, ekskluzuivno razvijenim za STEYR. Kontrola je dječja igra i osigurana je pomoću joysticka integriranog u naslon za ruku.

Fotografije

Brošura