IMPULS CVT

PRETVARA VAŠ RAD U ZADOVOLJSTVO.

IMPULS CVT

STEYR Impuls CVT vaš je pouzdan partner za mnoge različite poslove. Bilo da se radi o poljoprivredi, transportu ili industrijskim izazovima – tri modela serije Impuls CVT su tehnička remek-djela kao i ekonomičan izbor. Prvoklasni radni komfor i inteligentni inženjering ujedinjuju neusporedivi koncept traktora. Izbor motora kreće se od 150 do 180ks, što je savršeno za sve potrebe. Drugim riječima: vaš rad pretvara u zadovoljstvo!

KABINA

Kabina IMPULS CVT-a nudi radno područje na koje se u potpunosti možete osloniti u svim situacijama: niska razina buke od samo 69 dB (A), ergonomska podešavanja sjedala i upravljača, fino podesivi klima uređaj i naš sofisticirani sustav ovjesa i rasvjete osiguravaju maksimalnu udobnost.

PANORAMSKI POGLED

Sa svojom panoramskom kabinom s velikim prozorima, krovnim prozorom s visokom vidljivošću i prednjim vjetrobranskim staklom iz jednog komada, imate savršenu i neograničenu vidljivost. Paket LED radnih svjetla osigurava visoku vidljivost čak i nakon što je pala noć.

MOTOR

Elektronski upravljani dizelski motori bez napora vode brigu o svim radovima snage čak i pri malim brojevima okretaja motora. CVT modeli pokrivaju nazivni raspon snage od 150 do 180 KS. Glavni radni prostor motora, između 1500 i 1.900 o/min, uvijek je u mogućnosti, zahvaljujući PowerPlus-u, isporučiti dodatnih 45 KS snage u svakom trenutku.

MJENJAČ

Sve uvijek ide glatko s kontinuirano varijabilnim S-ControlTM+– CVT mjenjačem. Inteligentno djelovanje hidrauličnih i mehaničkih komponenti osigurava uštedu, bez potrebe za dodjelom snage. Kontinuirano varijabilni omjer omogućuje vam bezbrižan pristup svakom zadatku.

PTO

PTO prenosi punu snagu motora s maksimalnom učinkovitošću jer se cijeli pogonski sklop odvodi s kraja okretanja radilice. Standardna brzina od 1.000 o/min već je postignuta uz malu brzinu motora od 1.890 o/min. To znači da ne samo da ćete uštedjeti gorivo, već i zaštititi motor i okoliš.

HIDRAULIKA

Hidraulični sustav osjetljiv na opterećenje u ABSOLUT CVT-u temelji se na pumpi promjenjivog pritiska brzine protoka do 173 l/min. Istodobno se može isporučiti do 8 nezavisnih potrošača. Volumen i trajanje pomaka mogu se podesiti pojedinačno za svakog potrošača. To jamči izvrsnost za sve potrošače.

ISKUSTVA VOZAČA

IMPULS CVT: Suvremeni način vožnje traktorom. Svi modeli opremljeni su dvostrukim disk kočnicama (4 disk kočnice na stražnjoj osovini). Konkretno u teškom transportu, HD diskovi su otporniji na habanje, daju veći vijek trajanja. Savršena suradnja svih komponenti osigurava jedinstveno iskustvo vozača nove generacije.

EFIKASNOST SVIH MODELA

APSOLUTNA PRECIZNOST

Automatski, DGPS sustav upravljanja S-Guide radi na krajnjim standardima preciznosti, uz točnost do 1,5 cm (RTK+). Ovo nije samo osiguralo paralelno navođenje staze uz pomoć S-Turn II, nego se može automatski okrenuti na kraju putne linije. Također ako su granice unešene točno, traktor može savršeno obraditi ta područja. Stoga, čak i kad su teški uvjeti i loša vidljivost, ne postoji rizik od preklapanja ili praznina.

INDIVIDUALNA RJEŠENJA

Postoje mnoge različite verzije S-Tech-a s različitim razinama preciznosti – od jednostavnog rješenja za naknadnu ugradnju pomoću GPS-baznog EZ pilota do integrirane, potpuno instalirane verzije sa S-Tech 700 ekranom osjetljivim na dodir.

LINIJSKA PRECIZNOST

S standardnom tehnologijom xFill dostupno kao standard u svim RTK+ rješenjima, mogu se premostiti gubitci signala u trajanju do 20 minuta.

STEYR S-FLEET TELEMATICS RJEŠENJA

Ovaj sustav omogućava u stvarnom vremenu da poziva operativne podatke iz vaših vozila putem bežične mreže. To omogućuje menadžerima strojnih flota da ostanu u kontaktu sa svojim strojevima i vozačima i slanje i primanje podataka u realnom vremenu. To povećava produktivnost i olakšava optimalnu organizaciju flote.

Fotografije

Brošura