KOMPAKT S

MULTI-ASPEKTNI KAO I VAŠ POSAO

Jedinstvena manevarabilnost Kompakt klase čini ga savršenom radnom opremom za poslove sa prednjim utovarivačem u životinjskim boksovima i oko dvorišta. Uz STEYR Kompakt imate najsvestranije vozilo s najvećim brojem prednosti na tržištu u zamjenu za skromne investicije i operativne troškove.

KOMPAKT S

Baš kao i legendarni klasici, tip 80, 84, 86 i serije Steyr Plus, koji su nekoć bili na gotovo svakoj farmi, Steyr Kompakt S razvijen je zajedno s našim kupcima. Kompakt S ima izvrsnu upravljivost, vidljivost najbolje klase i optimalno rukovanje. Ekonomičan je, lagan i manevrira poput malog traktora, a istodobno je prostran, pouzdan i moćan kao i veći stroj, što ga čini idealnim i sveobuhvatnim – za rad na farmama, za rad sa stokom, kao i za rad na travnjaku.

KABINA

Prostrana komforna kabina na Kompaktu sa svojim ravnim podom oblikovana je po dizajnu svoje veće braće. Jednostavno dostupan s obje strane, zadovoljava sve zahtjeve za optimalnim radnim mjestom. Ergonomija kontrolnih elemenata, udobnih sjedala za vozača i putnika, izvrsna zvučna izolacija i jednako dobra ventilacija i klimatizacijski sustav pružaju savršene uvjete. Nagibni prednji, stražnji i bočni prozori omogućuju optimalnu vidljivost u cjelini, kao i krovni prozor sa sunčanim roletama.

MOTOR

Novi FPT F5C četverocilindrični common-rail motor ne samo da daje snagu pri nominalnoj brzini, već radi uštede goriva već od 1.800 o/min. To ne samo da pomaže u održavanju niske potrošnje goriva kod teških poslova, nego i povećava udobnost vožnje, te održava relativno nisku razinu buke i vibracija.

MJENJAČ

Ovisno o profilu aplikacije i poslovima kojim se bavite, postoji izbor od nekoliko varijanti prijenosa koji omogućuju da se okretni moment motora isporučuje na pogonjene kotače i PTO što učinkovitije.

HIDRAULIKA

Kompakt S modeli imaju  mehaničku regulaciju hidraulike (MHR), dok Kompakt modeli 4075 do 4115 imaju izbor između MHR i  elektroničke regulacije hidraulike (EHR). Stražnja poteznica s vanjskim pomoćnim podiznim cilindrom nudi maksimalni kapacitet dizanja do 3700 kg. Dodatni drugi pomoćni podizni cilindar nudi kapacitet podizanja do 4,400 kg.

OKRETNOST

Njegova nenadmašna manevarabilnost čini Kompakt fleksibilnim i univerzalno operativnim. S radijusom okretanja od samo 3,82 m, Kompakt S ostaje okretan čak i u vrlo zatvorenim prostorima. Optistop sustav automatski uključuje pogon na sve kotače čim se obje papučice kočnice aktiviraju. Opcionalne disk kočnice na prednjoj osovini također pomažu u isporuci sigurnih kvarova na 4 kotača. Elektrohidraulička diferencijalna brtva ili diferencijal s ograničenim klizanjem jamče potpunu vuču u svim uvjetima.

Efficiency throughout the range

AUTOMATSKO UPRAVLJANJE

EZ-Pilot ™ sustav okreće upravljač integriranim električnim motorom. Sustav se bavi upravljačkim radom i nudi veliku preciznost po prihvatljivoj cijeni. Motor integriran u upravljačkoj ploči omogućava neograničen pristup svim instrumentima i uopće ne ometa prostor oko nogu. Kad je sustav servo upravljača isključen, još uvijek je moguće ručno upravljati bez ikakvih ograničenja.

VOŽNJA KAO PO TRAČNICAMA

Automatski sustav upravljanja Autopilot™ omogućuje upravljanje vozilom na bilo kojem polju bez intervencije vozača. Sustav Autopilot ™ upravlja vozilom automatski i vrlo precizno pri brzinama do 40 km / h.

POSEBNO ZA SPECIJALISTE

Pasivni AGGPS TRUEGUIDE ™ upravljački sustav cijelo vrijeme održava pravac, kroz automatsko podešavanje kretanja traktora. Aktivni sustav upravljanja AGGPS TRUETRACKER ™ drži vaše priključke i vaš traktor na istom zacrtanom pravcu kretanja.

Fotografije

Brošura