Kompakt serija tvrtke STEYR revolucionizira proces obračuna troškova. Modeli su lagani, okretni i fleksibilni. Opremljeni dokazanom tehnologijom svoje veće braće, ti su modeli idealno prilagođeni gotovo svim vrstama aplikacija. Motori od 58 do 114 KS i superlativ omjera snage i težine jamče optimalnu učinkovitost.

KOMPAKT S

Baš kao i legendarni klasici tipa 80, 84, 86 i serije Steyr Plus, koji su se nekad mogli naći na gotovo svakoj farmi, Steyr Kompakt S razvijen je zajedno s našim kupcima. Kompakt S ima izvrsnu upravljivost, vidljivost najbolje klase i optimalno rukovanje. Ekonomičan je, lagan i okretan poput malog traktora, a istodobno je prostran, pouzdan i moćan kao i veći stroj, što ga čini idealnim strojem – za rad na farmama, sa stokom ili za rad na travnjaku. Za površine na uzbrdici i alpskim mjestima.

KOMPAKT

Novi Kompakt tvrtke Steyr revolucionizira izračun troškova i koristi. Lagan, okretan i fleksibilan: opremljen dokazanom tehnologijom velikih traktora, Kompakt je idealan alat za gotovo svaku primjenu. Motori između 74 i 114 KS i izvrsni omjer snage i težine jamče optimalnu učinkovitost na zadacima travnjaka. Zahvaljujući jedinstvenoj upravljivosti traktora, Kompakt klasa je također optimalan alat za rad s prednjim utovarivačem, unutar i oko imanja.