MULTI

MULTITALENTIRANI AUSTRIJANAC

Novi STEYR Multi je najinovativniji traktor u svojoj klasi. Isporučuje sve što poljoprivrednici očekuju od univerzalnog traktora. Razvijen je zajedno s 700 poljoprivrednika i proizveden u austrijskom gradu St. Valentin, utjelovljujući višenamjenske mogućnosti i izvanrednu razinu udobnosti.

MULTI

Novi STEYR Multi je najsvestraniji traktor u svojoj klasi. Razvijen je u suradnji s poljoprivrednicima i proizveden u austrijskom gradu St. Valentin, ovaj traktor pozitivno odiše svježim konceptima dizajna i bez premca udobnosti. Doista, traktor dolazi s neobično luksuznom i tihom kabinom. Suspenzija prednje osovine i novi višenamjenski naslon za ruku pružaju dodatne prednosti u pogledu udobnosti i udobnosti vozača.

KABINA

Novi ovjes na prednjoj osovini Multi čini čak i duge radne dane pravim užitkom. Osigurava izvanrednu udobnost vozača i povećava prianjanje na tlo. Pristupom kabini s lijeve i desne strane i višenamjenskim naslonom za ruke pruža maksimalnu udobnost i sigurnost u svim situacijama.

MOTOR

Novi FPT F5C četverocilindarski common-rail motor s Hi-eSCR tretiranjem ispušnih plinova i AdBlue ne samo da daje snagu pri nominalnoj brzini, već počinje odmah na uštedi goriva od 1900 o/min. To znači da su potrošnja dizel goriva i emisije posebno niske.

MJENJAČ

Zahvaljujući novom automatiziranom mjenjaču sa 4 stupnja prijenosa powershift sa Power Clutch-om i 32 x 32 brzina, 40 km/h na 1.730 o/min je stvarnost. 13 brzina u glavnom radnom području osiguravaju veću učinkovitost i svestranost. Može se programirati i vrijeme promjene brzina i razina izvedbe. Operacija je jednostavna i laka za uporabu na Multicontroller naslonu za ruke.

HIDRAULIKA

Stražnji nosač i hidraulika na novom Multi-ju čine sjajne stvari. Stražnji nosač ima Elektronsku podiznu kontrolu (EHR) i kapacitet podizanja do 5600 kg. Dostupna je hidraulička pumpa s klipom (CCLS) s pomakom od 80 l/min do 5 mehaničkih kontrolnih jedinica ili jedne pumpe hidraulike (CCLS) s pomakom od 100 l/min. Ovisno o zahtjevima, novi Multi također može biti opremljen s dvije dodatne upravljačke jedinice za prednje utovarivače.

PREDNJI UTOVARIVAČ

Novi Multi je idealan za rad s prednjim utovarivačima. Svi prihvati za priključke su ugrađeni tvornički. Svaki model može se opremiti s prednjim utovarivačem 3720 SF, koji je isključivo razvijen za STEYR. Kontrola je dječja igra i osigurava se preko upravljačke palice integrirane u naslon za ruku.

ISKUSTVO VOZAČA

Svaki Multi model razvijen je s ciljem da svoju punu snagu učinkovito, pouzdano i sigurno isporučuje na tlo. To znači da su motori, mjenjač, pogonske osovine, upravljač i kočnice savršeno usklađeni. Zato Multi donosi točno ono što očekujete u svim aspektima: izuzetnu mobilnost i svestranost. Sa svojim optimiziranim brzinama, Multi je kod kuće u planinama kao na ravnicama, a radi na polju jednako učinkovito kao u šumi, na farmi ili na cesti.

Učinkovitost svih modela

OVA TEHNOLOGIJA IMA BUDUĆNOST 

STEYR S-TECH revolucionira poljoprivredu: navođenje, upravljanje podacima, upravljanje svim priključcima kroz funkciju ISOBUS II i još mnogo toga – S-TECH vam štedi znatne količine vremena i novca.

DO 2.5 CM PRECIZNOSTI

Automatski sustav upravljanja DGPS S-guide osigurava paralelno navođenje za rad u ravnim linijama, krivuljama i uvratinama. Uz preciznost od čak 2,5 cm kroz sveobuhvatnu RTK mrežu, nema rizika od preklapanja čak i sa teškim tlom ili vremenskim uvjetima. I zahvaljujući tehnologiji xFill koja je dostupna kao standard u svim RTK rješenjima, može se premostiti gubitak signala u trajanju do 20 minuta.

LAGANA KONTROLA PREKO TOUCHSCREEN-a

S-TECH 300 touchscreen nudi isplativu kontrolu i precizno navođenje za obradu zemljišta. Priključci koji podržavaju ISOBUS II lako se mogu povezati i kontrolirati bez dodatnih ožičenja jednostavno interaktivno preko monitora. Na taj način povećavate produktivnost prilikom baliranja, rasipanju gnojiva, prskanja ili sijanja.

Fotografije

Brošura