Učinkovitost i svestranost s novim izgledom dizajna: naša Profi serija impresivna je na polju, pašnjaku te na poljoprivrednom gospodarstvu. Postoji izbor od tri inačice s ukupno 15 različitih modela, od 116 do 145 KS.

PROFI CLASSIC

Osnovni model Profi Classic serije, s mehaničkim kontrolnim jedinicama, hidrauličkom pumpom sa stalnim pritiskom i niskim krovom u svojoj standardnoj izvedbi, impresionira s izvrsnom razinom funkcionalnosti. Zahvaljujući Hi-eSCR sustavu koji je pogodan za okoliš na turbo dizelskom motora s 4,5 litara (4 cilindra) i 6,7-litrenim (6-cilindara), s intercoolingom i common-rail ubrizgavanjem goriva, traktori bez poteškoća ispunjavaju razinu IV ispušnih plinova EU standarda, te stoga mogu jamčiti dugoročno gospodarstvo.

PROFI

Novi Profi modeli sada imaju Powershift mjenjač sa 8 brzina i 24 x 24 stupnjeva prijenosa. Profi u kategoriji od 116-145 KS, dostupan je veliki izbor, s motorima s 4 ili 6 cilindara. Optimalna raznolikost kombinira se ovdje u jednoj seriji. Profi modeli opremljeni su s više elektronike, većom udobnošću i testiranim Multicontroller naslonom za ruke.

PROFI CVT

Inovativni Profi CVT s 4- i 6-cilindričnim motorima od 116 do 145 KS, S-ControlTM CVT mjenjačima i ISOBUS III nudi apsolutni maksimum u pogledu udobnosti i pomoći vozaču. Ova serija predstavlja veliku učinkovitost i jednako visoku razinu udobnosti: ECOTECH motori, aktivna stacionarna kontrola i tehnologija s dvostrukom spojkom, kao i potpuno revidirani dizajn, ispunjavaju svaku želju u cijelosti. S Profi CVT-om možete se uhvatiti u koštac sa bilo kojim zadatkom – ne samo zbog izuzetno snažnog hidrauličkog sustava.