PROFI

VELIKA VRIJEDNOST ZA NOVAC

Novi Profi modeli sada imaju Powershift mjenjač sa 8 brzina i 24 x 24 stupnjeva prijenosa, i opremljeni su  Multicontroller naslonom za ruke.

PROFI

Učinkovitost i svestranost s novim izgledom dizajna: Naša nova Profi serija impresivna je u terenskom radu i na farmi, a jednako je sposobna za rješavanje industrijskog i šumarskog posla. Profi u kategoriji konjskih snaga od 116-145 KS dostupan je veliki izbor, s motorima s 4 ili 6 cilindra. Optimalna raznolikost kombinira se ovdje u jednoj seriji. Profi modeli opremljeni su s više elektronike, većom udobnošću i testiranim Multicontroller naslonom za ruke.

KABINA

S kabinom Comfort, Profi serija pretvara duge poslove u užitak. Bez obzira na vrstu terena i vrstu tla, Profi kabina uvijek pruža optimalnu udobnost vožnje i sigurnost. Dostupan je pristup s obje strane i može se isporučiti s niskim ili visokim krovom. Također je dostupan s ovjesom kabine.

PANORAMSKI POGLED

Panoramska kabina s velikim prozorima, krovnim prozorom s visokim vidljivošću i vjetrobranskim staklom iz jednog komada pruža savršenu i neograničenu vidljivost. Paket LED radnih svjetla osigurava visoku vidljivost čak i nakon što je pala noć.

MOTOR

Elektronski upravljani dizelski motori bez napora vode brigu o svim radovima snage čak i pri malim brojevima okretaja motora. Modeli Profi danas pokrivaju nominalni raspon snage od 116 do 145 KS. Glavni radni raspon motora, između 1500 i 1.900 o/min, u mogućnosti je, zahvaljujući PowerPlus-u, isporučiti dodatnih 34 KS snage u svakom trenutku.

MJENJAČ

S-ControlTM 8 mjenjač se koristi u Profi modelu: 8-stupanjski powershift mjenjač s ukupno 24 stupnjeva prijenosa naprijed i natrag. Mjenjač ima niz automatskih funkcija koje čine traktor učinkovitijim i vozač je opušteniji.

PTO

PTO na Profi seriji ima izbor od tri različite radne brzine. Da biste u potpunosti iskoristili snagu Profi modela istovremeno na prednjoj i stražnjoj strani, na primjer kada upravljate kombinacijom prednje i straga montirane opreme za košnju, prednja hidraulika PTO dostupna je kao opcija za povećanje produktivnosti.

HIDRAULIKA

Poteznica i pomoćne upravljačke jedinice na našim STEYR Profi modelima pokreću hidraulični sustav CCLS (zatvoreni protok ulja) brzinom od 113 do 134 l/min. Ovaj sustav osigurava punu izvedbu u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

ISKUSTVO VOZAČA

Snaga Profi modela može se isporučiti na tlo i udobno upotrijebiti s velikom preciznošću. To je zato što, kao i aktivno upravljanje vučom, traktori imaju i mnoge druge značajke koje optimiziraju karakteristike upravljanja i kočenja u svakoj situaciji. S Profi modelom možete dobiti sve što je dobro i pouzdano. To vrijedi i za cestovne operacije kao što su radovi na pašnjacima, terenske i šumarske operacije, te rad na strmom terenu ili u zatvorenim prostorima na farmama.

Efficiency throughout the range

ABSOLUTELY PRECISE

The automatic, DGPS-based steering system S-Guide works to ultimate standards of precision. It guarantees parallel lane guidance when working on straight tramlines and curves. With a reproducible accuracy of up to 2.5 cm (RTK+) there is no risk of overlapping or gaps even under tough ground or weather conditions, including when working in the dark or low light. As well as GPS, signals from the GLONASS satellites are also used. To achieve the highest levels of precision, these satellite signals are automatically fine-tuned using correction data from the ground station via mobile wireless network.

LANE PRECISION

With the standard xFill technology available as standard in all RTK+ solutions, signal losses lasting up to 20 minutes can be bridged.

INDIVIDUAL SOLUTIONS

Various variants of S-Tech are available, with different levels of precision. From the simple retrofit solution with the GPS-based EZ pilot up to the integrated and fully-equipped S-Guide with the S-Tech 700 touchscreen monitor that can even be moved between different vehicles on your farm.

STEYR S-FLEET TELEMATICS SOLUTIONS

This system makes it possible in real-time to call up the operational data from your vehicles via the wireless network. This enables machine fleet managers to stay in touch with their machines and drivers, and send and receive real-time data. This increases productivity and facilitates optimum fleet organisation.

Fotografije

Brošura