SZ/SF PREDNJI UTOVARIVAČI

NAŠ JOYSTICK PRETVARA POSAO PREDNJEG UTOVARIVAČA U ZABAVU

Svi modeli koji dolaze iz tvornice opremljeni prednjim utovarivačem opremljeni su potrebnim instalacijama i hidrauličkim vodovima. Postoji i mogućnost naknadne nadogradnje utovarivača na sve Profi traktore.

SZ/SF PREDNJI UTOVARIVAČI

STEYR prednji utovarivači su savršeno dizajnirani za korištenje na svim našim modelima. Oni utjelovljuju krajnju preciznost, brzu reakciju i izvanrednu lakoću rukovanja.

UTOVARIVAČI ZA PROFESIONALCE

Profi modeli su idealni za korištenje SZ prednjih utovarivača. Sve potrebne spojke su tvornički ugrađene i stvarno je lako upravljati prednjim utovarivačem pomoću integriranog joysticka u naslonu za ruku.

OPREMLJENI ZA SVE ZADATKE

Čak i u vrlo zatvorenim prostorima, bilo u dvorištu ili na terenu, kretanje unatrag i naprijed s prednjim utovarivačem čini se kao dječja igra. Quick Turn i Powershuttle također pomažu poboljšavanju upravljivosti. Ne samo to, već povezivanje i odspajanje utovarivača s traktorom ne može biti lakše.  Hidraulički spojevi su postavljeni na središnjem i lako dostupnom distributeru. To omogućuje učitavanje i uklanjanje utovarivača u roku od nekoliko sekundi.

Fotografije

Brošura